Yiğit’ten ödül ve belge takdimi

Konya İl Müdürü Murat Yiğit, okulda öğrencinin hayatını kurtaran okul müdür yardımcısı ile çeşitli yarışmalarda dereceye giren yönetici ve öğretmenlere, ödül ve belge takdimlerinde bulundu.

İlk olarak Sıfır Atık Projesi kapsamında gerçekleştirilen; öğrencilerde atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek, sürdürülebilir kalkınma için farkındalık yaratmak, yaratıcı ve yenilikçi çözümler geliştirmeyi teşvik etmek ve öğrencilerin çevreye duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla "Atıktan Sanata İleri Dönüşüm" temasıyla düzenlenen Sıfır Atık Yarışması’nda “Çevre Beratı” almaya hak kazanan Karatay Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu yöneticilerine belgelerini takdim etti.

Yiğit, daha sonra Türkiye genelinde düzenlenen 480 katılımcının yarıştığı Okulda Diyabet Programı İyi Uygulama Örnekleri Yarışması’nda “Okulda Diyabet Programı Elçileri Ödülü”nü almaya hak kazanan 15 kişinin içerisinde yer alarak Konya’yı temsil eden Selçuklu Alaeddin Anaokulu Öğretmeni Çiğdem Erdem’e belgesini takdim etti.

Yiğit, Son olarak yemekhanede nefes borusuna yemek kaçan Borsa İstanbul Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe öğrencisinin, İlk Yardım Eğitim Merkezinde aldığı eğitimle Heimlich manevrası uygulayarak hayatını kurtaran Okul Müdür Yardımcısı İbrahim Şen’e plaket takdiminde bulundu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri