Yiğit Bulut: Türkiye'ye Gel Oğlum Gel yaptılar

Sansürsüz programında Ahmet Kekeç, Serdar Turgut ve Yiğit Bulut, Yeni Dünya Düzeni ve vatandaşlık tanımını tartıştı.

Kanal 24'te yayınlanan Sansürsüz programında gazeteci yazarlar Ahmet Kekeç, Serdar Turgut ve Yiğit Bulut, yeni dünya düzeni ve vatandaşlık kavramını konuştular.

AHMET KEKEÇ: "SEVR'İ KÜRTLER BOZDU"

Ahmet Kekeç, Sevr Antlaşması'nı Kürtler'in bozduğunu söyledi. Kekeç, Yunan ordusunun Anadolu'ya girmesiyle "Küffar Anadolu'ya girdi" diyen Kürt cemiyetlerinin Sivas Kongresi'nde "Sizinle birlikteyiz" mesajı verdiğini belirterek, Kürtlerle Türkler arasındaki problemin Atatürk'ün verdiği özerklik sözünün sümen altı edilmesi olduğunu vurguladı.

YİĞİT BULUT: "EKONOMİYLE DEĞİL PROVOKASYONLARLA VURMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Türkiye'nin artık ekonomik olarak spekülasyonlara karşı dayanıklı olduğunu söyleyen Yiğit Bulut, ülkenin zayıf noktasının ırkçı-mezhepçi provokasyonlar olduğunu belirtti.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ AK PARTİ KURTARMIŞTIR"

Serdar Turgut, Türkiye'nin AK Parti'yle kendi baharını yaşadığını söylerek, Başbakan Erdoğan'ın basına kapalı bir konuşmasında "Biz halkın gazını aldık" dediğini belirtti. Turgut, AK Parti'nin Türkiye Cumhuriyeti'ni kurtardığını, aksi takdirde bir ayaklanma ile ülkenin parçalanmanın eşiğine geleceğini de ekledi.

YİĞİT BULUT: "TÜRKİYE'YE 'GEL OĞLUM GEL' YAPTILAR"

Programda Yiğit Bulut'un ilginç çıkışı tartışma konusu oldu. Bulut, Atatürk'ün ölümünden sonra Recep Peker hükümeti döneminde yaşanan devalüasyonların Türkiye'yi Avrupa ve ABD'nin kucağına ittiğini savunarak "Türkiye'ye 'gel oğlum gel buraya' dediler, NATO, BM, IMF Dünya Bankası bizi oturttular. 1946 ile 2003 arasında Türkiye'yi dış odaklar yönetti. Menderes'i de onlar astırdı. Bu yıllarda Türk halkı, bu odakların kölesi gibi çalıştı. Bunların yaptığı teneke arabaları almak için çalıştı...Turgut Özal'ı da Menderes gibi yok ettiler" dedi.

"ATATÜRK'Ü EKONOMİYLE ELEŞTİRMEK HAKSIZLIKTIR"

"Atatürk'ü ideolojik olarak eleştirebilirsiniz. Ama ekonomiyle eleştirmek haksızlık olur" diyen Yiğit Bulut, Atatürk'ün Türkiye ekonomisini kalkınma planlarıyla kısa sürede geliştirdiğinin altını çizerek, ekonomik tartışmaların dışında tutulması gerektiğini ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri