Yetiştirici İMO Konya’ya aday oldu

Hasan Özgür Yetiştirici 10-11 Şubat'ta gerçekleştirilecek İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Konya Şubesi'nin 18. dönem genel kurul ve seçiminde Medeniyet Grubu adına Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

Hasan Özgür Yetiştirici, adaylığını Bera Otel'de gerçekleştirdiği toplantıyla ilan etti. “Bizler inşaat mühendisleriyiz” diyen İMO Medeniyet Grubu Başkan Adayı Hasan Özgür Yetiştirici. “Yaşadığımız bu kadim şehrimizin, güzel ülkemizin imarında, köprülerinde, yolarında, köprülerinde, barajlarında, sanayi yapılarında, okullarında, alışveriş merkezlerinde, konutlarında, alt yapısında imzası olanlarız” şeklinde konuştu.

SIÇRAMA TAHTASI OLARAK KULLANMAYACAĞIZ

Kendisinin ve arkadaşlarının, sadece bir zümrenin değil Karaman, Aksaray İlleri, Seydişehir, Akşehir, Ereğli, Kulu, Beyşehir İlçeleri olmak üzere 7 temsilcilik ile şubeye kayıtlı olan 4 bin 483 üyeyi temsil etmek için yola çıktıklarının altını çizen Yetiştirici, şunları kaydetti: “Ben ve arkadaşlarım; Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” öğüdündeki anlayışla önce insanımızı, meslektaşımızı yaşatmak için yola çıkıyoruz. Sorunlarımız var. Biliyoruz, farkındayız. Odamız olarak kanunlar, tüzükler, yönetmelikler dahilinde yapabileceklerimiz var. Sınırlarımız zorlayacağız. Meslektaşlarımızın dertleriyle dertlenmeye hazırız. Çalışacağız, çabalayacağız. Hiçbir şahsi beklentiye girmeden, hesap yapmadan, sıçrama tahtası olarak odamızı kullanmadan, kullandırtmadan, siyaseti odamıza sokmadan, 4 bin 483 üyemizi ayırmadan yönetime talibiz. Etkin çalışan komisyonlar kuracağız, yönetim olarak onlara hareket alanı sağlayacağız, destekleyeceğiz. Üyelerimizin özlük haklarını takip edeceğiz, kurumlarla, kuruluşlarla dialoglar kuracağız, iş yeri temsilcilik ağımızı yeniden kuracağız, diğer STK lar ve odalarla projeler yöneteceğiz. İş arayan arkadaşlarımıza yardımcı olacağız, teknolojiyi kullanacağız, üyelerimizi daha çok sahipleneceğiz, daha fazla sosyal ilişki kuracağız, mesleki ve kişisel gelişimlerine önem vereceğiz. Genç İMO ve toplulukların yanında olacağız. Bu bir bayrak yarışıdır, bayrağı yarın onlara devredeceğiz. Şimdiye kadar yapı müteahhitliği, şantiye şefliği, yapı denetçiliği, bilirkişilik, değerleme uzmanlığı, bağımsız değerlendiricilik ve inşaat sektöründe markalaşma çalışmaları yürütmüş biri olarak ben ve değişik iş kollarından çok değerli birikimlere sahip arkadaşlarım mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarını biliyoruz, çözüm aramaya hazırız. Her zaman saygın, itibarlı, mesleği, meslektaşları liyakatle temsil etmeye hazır, bu anlayıştan ödün vermeyen, mesleğimizin hak ettiği seviyede değer görmesi adına çalışan, üreten, bilimden yana, sosyal ve saygın bir inşaat mühendisleri odası için yola çıkıyoruz. Bütün üyelerimizi Medeniyet Grubumuzu desteklemeye davet ediyorum.”

HAMDİ BUĞUR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri