Yetiştirici, CHP Konya il başkan adayı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Bekir Yetiştirci, CHP il binasında yaptığı basın toplantısında CHPyi Konyada hak ettiği üst seviyelere taşımayı ve Konya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Bekir Yetiştirci, CHP il binasında yaptığı basın toplantısında CHP’yi Konya’da hak ettiği üst seviyelere taşımayı ve Konya’ya yakışan hizmeti vermeyi hedefleyerek aday ekip arkadaşları ile birlikte aday olduğunu söyledi. Bir milyon taşra, bir milyondan fazla merkeziyle iki milyonluk bir Anadolu şehrinin Cumhuriyet Halk Partisi örgütünü yönetmek üzere bilinçli, liyakatli bir kadroyla yola koyulduğunu ifade eden Bekir Yetiştirici, “CHP’nin il, ilçe, belde örgütlerini tanıyorum. Bu onurlu göreve ilçe kongrelerinde yeni seçilen ilçe başkanlarımıza güvenim tamdır. İlçe kongrelerinde bulundum, konuşmalar yaptım. Örgütümüz CHP’yi iktidar yapmaya hazırdır.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partimizi iktidara taşımak için son derece özverili çalışmaktadır.  Liderimize güvenim, inancım ve sadakatim tamdır. Partimizi iktidara hep birlikte taşıyacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

CHP Konya İl Başkanı seçildiği takdirde Konya’da partilileri ve vatandaşları ayrım yapmaksızın kucaklayacağını ifade eden Bekir Yetiştirici, “İl Başkanı seçilirsem Konya’da sosyal demokrat ilkeler ışığında hiçbir partiliyi dışlamadan, bütünleştirici ve çoğulculuk anlayışıyla görevde bulunacağımı bilmenizi isterim. Konya’nın muhafazakâr bir kent olduğunun bilincindeyim. Hiçbir vatandaşımızı inanç, etnik kimlik, siyasi fikir ayırmadan kucaklayacağıma ve CHP’nin saflarına davet edeceğime söz veriyorum. Bu topraklar Hz. Mevlana’nın ve Şems-i Tebriz’inin ayak izlerinin değdiği, hoşgörü ve insan sevgiyle yoğrulmuş topraklardır. İnsan sevgisi, emeğin kutsallığı, kardeşçe yaşama, her fikrin özgürce tartışıldığı bir Konya siyasi iklimi oluşturmak istiyorum. Şehrimiz çalışkan, namuslu, üretken bir insan ve sanayi yapısına sahiptir. Çağdaş teknikler doğrultusunda şehrimizin sanayisini, ticaretini, ihracatını, turizmini bir üst seviyeye taşımaya ait projeler üreterek şehrimize gençlerle, kadınlarımızla, çalışanlarımızla, emeklilerimizle, esnaf ve sanatkârlarımızla hep birlikte CHP olarak katkı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri