Yetim çocuklar sünnet oldu

Konya İHH-AYDER, yıl boyunca maddi ve manevi yönden desteklediği yetimleri Özel Selçuklu Hastanesi işbirliğiyle düzenlediği sünnet şöleni ile sünnet ettirdi.

Konya İHH-AYDER, yıl boyunca maddi ve manevi yönden desteklediği yetimleri Özel Selçuklu Hastanesi işbirliğiyle düzenlediği sünnet şöleni ile sünnet ettirdi. Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan sünnet organizasyonunda yetimler erkekliğe ilk adımı atmanın sevincini yaşadı. AYDER Konya İl Binası önünden hareket ederek konvoy halinde şehir turu attırılan yetimler, Meram Yaka Öncü Sosyal Tesisleri'ne getirildi. Burada yapılan sünnet şölenine Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer, Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve KTO Meclis Başkanı Dr. Seyit Karaca, AYDER – İHH Yönetim Kurulu Üyeleri, sünnet olan yetimlerin sponsorları, yetim aileleri ve yakın akrabaları, esnaf ve işadamları ile çok satıya misafir katıldı.

Son derece neşeli ve eğlence dolu geçen programda misafirlere Konya'nın geleneksel düğün pilavı ikram edildi. Program boyunca yetim sponsorların ve konukların yetim çocuklara gösterdiği ilgi de erkekliğe ilk adımı atan yetimleri mutlu etti. Şölenin sonunda sponsorlar, Özel Selçuklu Hastanesi yöneticileri, Büyükşehir, Selçuklu ve Meram Belediyesi yetkilileri ile konuklar sünnet çocuklarına birbirinden güzel ve sürpriz hediyeler verdi. AYDER-İHH yöneticileri ise benzer organizelerin her yıl yapılacağını belirterek, organizasyonda emeği geçen sponsorlara ve tüm çalışanlara teşekkürlerini sundu.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri