Yetenekli olduklarını kanıtlayacaklar

Gökçem İletişim Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim gören Down Sendromlu çocuklar Ulusal bir TVde yayınlanan Yetenek Sizsiniz programının davetlisi olarak İstanbula gitti
Daha önce Türkiye’nin birçok bölgesinde düzenlenen etkinliklere özel olarak davet edilen Gökçem Rehabilitasyon öğrencileri saat 20.00’de yayınlanacak olan programda, gördükleri eğitimin ardından nasıl bir başarı yakaladıklarını ve eğitimin sonunda geldikleri noktayı canlı olarak sergileyecekler.
Eğitim verdikleri öğrencilerin kısa sürede yakaladıkları başarıdan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Gökçem İletişim Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi sahipleri Uğur ve Yasemin Devecioğlu çifti, “Down Sendromlu yavrularımız eğitim merkezimizde ailelerinin hayal bile edemeyeceği bir eğitim sistemi ile yaşantılarını devam ediyorlar. Bizim tek arzumuz yavrularımızın ailelerine yük olmadan kendi ayakları üzerinde durmalarına zemin hazırlamak. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Bu programa davet edilmemizde başarı grafiğimizin geldiği noktayı kanıtlar nitelikte. Oldukça geniş bir kitleye hitap eden programda amacımız sadece Down Sendromlu yavrularımızın kendilerine yeterli eğitimin verilmesi halinde neler yapabileceklerini göstermek. Bunun için tüm Konya halkının bu gün saat 20.00’de başlayacak olan programı izlemelerini tavsiye ediyoruz” dedi.
Yetenek Sizsiniz programına katılacak olan Down Sendromlu minikler sema gösterisinin yanı sıra Rehabilitasyon Merkezi’nde gördükleri eğitimin ardından öğrendiklerini de sergileyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri