Yeşilyurt Ülkü Ocakları’ndan Öğrencilere Giyecek Yardımı

Yeşilyurt Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ihtiyaç sahibi orta ve lise öğrencilerine ayakkabı, kışlık mont, pantolon ve okul çantası yardımı yaptı. MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhsin Yılmaz, "O ayakkabı kutuları da helal, içinde...

Yeşilyurt Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ihtiyaç sahibi orta ve lise öğrencilerine ayakkabı, kışlık mont, pantolon ve okul çantası yardımı yaptı. MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhsin Yılmaz, "O ayakkabı kutuları da helal, içinde bulunan ayakkabılar da helaldir. Ben burada bizleri destekleri ile yalnız bırakmayan saygıdeğer Yeşilyurt halkına bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe Başkanı Muhsin Yılmaz, yaptığı açıklamada, 20 yıldır ilçede eksikliği hissedilen Yeşilyurt Ülkü Ocakları'nı tekrar faaliyete geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını, ortak çalışmalarla her türlü etkinlikte yer alacaklarını söyledi. Yılmaz, şunları kaydetti:

“Bu yıl Kurban Bayramı'nda sadece Yeşilyurt’ta organize olmak kaydıyla ilçemizde kurban derisi topladık. Yaklaşık 1 ton 100 kilo deri toplayarak, bundan 2 bin 500 TL gelir elde ettik. Helalinden topladığımız bu derileri, en iyi şekilde öğrencilere nasıl faydalı oluruz diye, arkadaşlarımızla istişare ettikten sonra ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi birebir tespit ederek, onlara, kışın yaklaştığı bu günlerde giyecek yardımı yapmaya karar verdik. Öğrencilerimizin gözlerindeki o ışıltı ve sevinç bizleri çok mutlu etti. Rabbim, ocağımıza haram lokma, haram kazanç sokmaz inşallah. O ayakkabı kutuları da helal, içinde bulunan ayakkabılar da helaldir. Ben burada bizleri destekleri ile yalnız bırakmayan saygıdeğer Yeşilyurt halkına bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. İnşallah bu tür faaliyetlerimiz imkanlar dahilinde artarak devam edecektir.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri