Yeşil-beyazlı taraftarın BJK'ye "gönlü yok"

Sosyal medyada kampanya başlatan yeşil-beyazlı taraftarlar, "stadyumun çimlerinin ve koltuklarının zarar görmesi" gibi gerekçelerle Torku Arena'nın Beşiktaş’a kiralanmasına karşı çıkıyor

Sosyal medyada kampanya başlatan Torku Konyaspor taraftarı, "stadyumun çimlerinin ve koltuklarının zarar görmesi" gibi gerekçelerle Torku Arena'nın Beşiktaş’a kiralanmasına karşı çıkıyor.

İnönü Stadyumu’nun yeniden inşası nedeniyle Trabzonspor maçını Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena’da oynayan ve rakibini 3-0 yenen Beşiktaş İstanbul’da oynadığı maçlardan istediği sonuçları alamayınca yeniden Anadolu’ya yöneldi. Siyah Beyazlılar Konya’da 4 maç daha oynayacaklarını açıklayınca Torku Konyaspor taraftarlarından tepki geldi.

Sosyal medyada kampanyalar başlatan yeşil-beyazlı taraftarlar, stadyumun çimlerinin ve koltuklarının zarar görmesi, Beşiktaşlı taraftarların şehir merkezinde taşkınlık yapması ve Torku Konyaspor'a aidiyetinin zarar görecek olmasını gerekçe göstererek Torku Arena'nın Beşiktaş’a kiralanmasını istemiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri