Yeşil-beyaz SEVDA

Geçtiğimiz sezon Türkiye’ye örnek olan Konyaspor taraftarı yeni sezon öncesi üzerine düşeni yaptı. Yeşil-beyaz sevdalıları yaklaşık 27 bin kombine bilet satın alarak büyük bir rekora imza attılar. Anadolu’nun Hükümdarı yeni sezonda da Türk Futboluna tr

Atiker Konyaspor Taraftarı  geçtiğimiz  sezon Nalçacılılar grubu öncülüğünde takımlarına  ve milli takıma verdikleri destekle büyük başarılara imza attılar. Yeşil-beyaz sevdalıları  geçtiğimiz sezon türk futboluna tribün dersi vererek tüm maçlarda tribünleri doldurarak takımlarına Fair-Play çerçevesinde destek verdiler.   Konyaspor ile birlikte Anadolu’nun Hükümdarı apoletini de alan Yeşil-beyaz sevdalısı yüzbinlerce taraftar Passolig satışında 100 bini de geçmeyi başarmıştı.

NALÇACILILAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK   

Geçtiğimiz sezon  taraftarın lokomotifi olan Nalçacılılar Taraftar Grubu  yeni sezonda aynı görevini devam ettirecek. Takımlarına verdikleri destek ve yaptıkları görsel şovlarla Atiker Konyaspor’un  başarısında büyük pay sahibi olan yeşil-beyaz sevdalıları yeni sezonda da  centilmenliği ve takımına vereceği destekle adından sıkça söz ettirme devam edecek gibi görünüyor.

KOMİBİNE DE REKOR KIRDI

Atiker Konyaspor’un   en büyük gücü olan yeşil-beyazlı taraftarlar yeni sezon öncesi  kombine biletlerine gösterdikleri ilgiyle rekor kırdılar. Geçtiğimiz sezon maçlarının büyük bölümünü dolu tribünler önünde oynayan yeşil-beyazlı taraftarlar, yeni sezon kombinelerine de büyük ilgi gösterdi. Kombine sayısında Fenerbahçe ve Galatasaray’a büyük fark atan Konyaspor, ligin başlamasına kısa bir süre kala yaklaşık 27 bin kombine sattı. Aykut Kocaman yönetiminde geçtiğimiz sezonu 3. sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek.

TARAFTAR SEZON ÖNCESİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI

Yeşil-beyaz sevdalısı  yüzbinlerce taraftar yeni sezonda takımlarının yanında olacağının sinyalini şimdiden verdi. Kombinede rekor kıran Atiker Konyaspor taraftarı Türk futbol kulüplerinin taraftarlarına örnek oldu.  Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar sezon içerisinde de 3 kulvarda mücadele edecek takımlarını canı gönülden desteklemek için gün saymaya başladı      

 FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri