Yerlikaya’dan Meram’a ziyaret

Bir dizi program kapsamında Konya’da bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Meram Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Kavuş ile bir araya geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi program kapsamında sabah saatleri itibariyle Konya’ya geldi. Meram Belediyesi’ne ait Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen 6 Şubat 2023 Depremleri ve İnsani Yardım konulu toplantıya katılan Bakan Yerlikaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Kavuş, çalışmalara dair Bakan Yerlikaya’ya bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bakan Yerlikaya’nın toplantı sonrasındaki durağı ise Meram Belediyesi oldu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile belediye hizmet binasında bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ilçedeki proje ve yatırımlara dair bilgi alırken şehre değer katan hizmetler noktasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“BAKANIMIZ, HER ZAMAN EN ÖNEMLİ DESTEKÇİLERİMİZDEN OLDU”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bakan Yerlikaya’nın Meram Belediyesi ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Sayın bakanımız, göreve geldiği günden bu güne ülkemiz için yaptığı başarılı çalışmalarıyla her kesimin takdirini topladı. Aynı zamanda Konyalı hemşehrimiz de olan değerli bakanımız, şehrimiz ve ilçemizdeki proje ile yatırımlara her zaman ilgi göstererek en önemli destekçilerimizden oldu. Bakanımıza ziyaretleri kapsamında son süreçte gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve planlamalarımızla ilgili bilgiler verdik. Ziyaretleri, Konya ve Meram’a olan ilgisi ve destekleri dolayısıyla kendisine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri