Yerel yönetimler iştişare toplantısı yapıldı

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Hadim ilçesinde yerel yönetimler istişare toplantısı gerçekleştirdi.
AK Parti Konya İl Teşkilatı, Hadim ilçesinde yerel yönetimler istişare toplantısı gerçekleştirdi. Teşkilat mensupları ayrıca AK Parti'ye geçen belde belediye başkanlarını da makamında ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde yerel yönetimler istişare toplantısı düzenledi. Hadim, Taşkent ve Güneysınır İlçe belediye başkanları, ilçe başkanları, belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve ilçe yerel yönetimler başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısı Hadim Belediye Oteli'nde yapıldı. Teşkilat mensupları ayrıca MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Çumra'nın Türkmencamili Belediye Başkanı Sabri Sarılar ile Saadet Partisi'nden istifa ederek AK Parti saflarına katılan Taşkent'in Balcılar Belde Belediye Başkanı Ahmet Karaalp'i makamında ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Beyazidi Bestami İnan, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hülya Gök, Muhsin Aydın, Ramazan Özkaya, Fatma Armutcuoğlu, Muzaffer Üzümcü, Lütfi Aksoy ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nesrin Sert katıldı.
Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti İl Başkan Yardımcısı Beyazidi Bestami İnan, AK Partili yerel yöneticilerin ülkeye ve bulundukları bölgelere hizmet etmeyi öncelikli hedef olarak belirlediğini kaydederek, hizmetlerin daha verimli gerçekleşmesi için İl Teşkilatı, İl Genel Meclisi ve belediyelerin koordineli bir biçimde çalışması gerektiğini ifade etti. İnan, ayrıca AK Parti'ye geçen belde belediye başkanlarına da teşekkür etti. Belediye başkanlarına her zaman destek olacaklarını belirterek, sorunlarının çözümü noktasında gayret sarf edeceklerini vurgulayan İnan, “Seçim çalışmaları sırasında beldelerden büyük bir destek aldık. Bu sonucun alınmasında ilçelerimizin ve beldelerimizin büyük payı var. Türkiye'nin daha yaşanılır bir ülke olması için desteklerini bizden esirgemeyen vatandaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu şuurla ilçe ve beldelerimizin belediye başkanlarına bölge halkına daha hızlı ve verimli hizmet etmeleri için sürekli istişare toplantıları yaparak kurumlar arası koordineyi sağlayacağız” dedi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı İnan, konuşmalarının sonunda belde belediye başkanlarına günün hatırasına kahve fincanı hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri