Yerel gazeteler mutlaka desteklenmeli

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Basın İlan Kurumu Konya Şubesini ziyaret ederek, Şube Müdürü Özden Konur ile sohbet etti.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Basın İlan Kurumu Konya Şubesini ziyaret ederek, Şube Müdürü Özden Konur ile sohbet etti. Şube Müdür Özden Konur, Karamercan’a, Konya’da günlük çıkan gazetelerin kahvehaneler ve lokantalar tarafından alınmasını önerdi. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Başkan Vekili Ahmet Çal ve Birlik Genel Sekreteri Ziya Yavuz ile birlikte Basın İlan Kurumu Konya Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur, kurum hakkında Başkan Karemercan’a bilgi verdi.

DAVUTOĞLU KONYA İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ

Ziyarette Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Osman Karamercan, her zaman Konya esnaf ve sanatkârın yanında olduklarını dile getirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konyalı olmasının hem Konya esnafı hem de şehrin ekonomisi için büyük avantaj olduğuna vurgu yapan Başkan Karamercan, “Gerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gerekse Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak uyumlu bir çalışma içindeyiz” dedi. Ziyarette Konya basınına da değinen Ali Osman Karamercan, Konya’da güçlü bir basın olduğunu ve şehrin sorunlarını dile getirdiklerini ifade etti. Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Konur, Konya’da yayın yapan gazetelerin, kahvehaneler, çay ocakları ve lokanta sahipleri tarafından günlük alınmasının faydalı olacağını dile getirdi. Şube Müdürü Özden Konur’un bu önerisinin güzel bir fikir olduğuna vurgu yapan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan, bu öneriyi gündeme alacaklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri