Yerel basketbolda Teşvik Ligi 10 Eylülde başlayacak

Konyada her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve lig öncesi büyük heyecana sahne olan Basketbol Teşvik Ligi (GSGM Kupası) müsabakalarının 10 Eylülde başlamasına karar verildi. Basketbol İl Temsilcisi

Konya’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve lig öncesi büyük heyecana sahne olan Basketbol Teşvik Ligi (GSGM Kupası) müsabakalarının 10 Eylül’de başlamasına karar verildi. Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu başkanlığında toplanan Basketbol Lig Kurulu yeni sezon ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Tenis ve Dağcılık Sosyal Tesisleri’nde yenen iftar yemeğinin ardından çalışmaya geçen lig kurulu toplantısına tüm kulüp başkanları katıldı.

Toplantının ana gündem maddesini Teşvik Ligi oluştururken, kurul üyeleri müsabakaların 10 Eylül’de başlamasına oy birliği ile karar verdi. Konya Basketbol İl Temsilcisi ve aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu, “Konya’da basketbol çıtası her yıl daha da artmakta. Kulüp başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile el birliği içerisinde faaliyetlerimizi amatör ruhla ama profesyonelce yürütüyoruz. Hepimizin ortak gayesi bu şehirde basketbola olan ilgiyi ayakta tutmak ve basketbol sporunu yaygınlaştırmak. Bu yolda çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri