Yenımek Kurslarına Başvuru Sayısı 8 Bini Aştı

Yenimahalle Belediyesi YENIMEK kursları yeni dönemde 94 branşla ve 13 kurs merkeziyle vatandaşa hizmet vermeye hazırlanıyor. YENIMEK kurslarına şu ana kadar başvuru sayısı 8 bini aştı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da büyük...

Yenimahalle Belediyesi YENIMEK kursları yeni dönemde 94 branşla ve 13 kurs merkeziyle vatandaşa hizmet vermeye hazırlanıyor. YENIMEK kurslarına şu ana kadar başvuru sayısı 8 bini aştı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da büyük önem verdiği kurslar branş zenginliğiyle vatandaşların beğenisine sunuluyor.

    3 gün boyunca A City Alışveriş Merkezi’nde tanıtılan YENIMEK Hobi ve Meslek Edindirme Kursları, genci yaşlısı vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Bölge genelinde başarılarıyla büyük ses getiren YENIMEK kurslarını başvuru yağmuruna tutan vatandaşlar, kendilerine en uygun branşı seçerek 22 Eylül tarihinde ders başı yapacak olan kursları beklemeye koyuldu.

    Başvuru tarihinin başladığı günden bugüne 8 bin kişinin başvurduğu YENIMEK kursları 13 kurs merkezinde faaliyet gösterecek. Kendi branşında uzman eğiticilerle son derece profesyonel bir eğitim sürecinden geçecek olan kursiyerler, eğitimlerini tamamladıktan sonra ortaya çıkarttıkları ürünleri düzenlenecek olan kermeslerle ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla satışa da sunabilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri