Yenimahalle Belediyesi’nden Örnek Projeler

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin ilçenin merkezinde hizmete sunduğu Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’ne yeni alanlar eklenmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Erhan Aras’la birlikte halk pazarının yanı sıra...

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin ilçenin merkezinde hizmete sunduğu Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’ne yeni alanlar eklenmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Erhan Aras’la birlikte halk pazarının yanı sıra bünyesinde hamam, havuz, sauna, İkinci Bahar Kültür ve Dayanışma Merkezi, kütüphane, spor salonu, gençlik merkezi ve YENİMEK kurs merkezlerinin yer aldığı 5 yıldızlı tesisi gezdi. Yenimahalle halkına en iyi hizmeti verebilmek için her ayrıntıyı kontrol eden Yaşar, “Belediye olarak hemşehrilerimiz için mükemmelin peşindeyiz. Bundan dolayı ince eleyip, sık dokuyoruz” dedi.

14 bin metrekare alana kurulan, yaklaşık 10 milyon liralık dev yatırım, içerisinde barındırdığı unsurlarla Türkiye’nin en modern pazarlarından biri haline geldi. Pazar alışverişini keyfe dönüştüren tesiste, vatandaşların oturup sohbet edecekleri alanların yanı sıra sosyal aktivitelerde bulunacakları alanlar da yer alıyor. Yaşar, tesisin içerisinde yer alan ve son rötuşların yapıldığı kütüphane, gençlik ve spor merkezi ile İkinci Bahar Kültür ve Dayanışma Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

İLK ETAPTA 7 BİN KİTAP

Kütüphanenin Yenimahalleli gençlerin ve öğrencilerin önemli bir ihtiyacını gidereceğini belirten Yaşar, raflardaki mevcut kitapları dikkatle inceledi. Kütüphaneye ilk etapta 7 bin kitap alınacağını kaydeden Yaşar, okuma salonunda da incelemelerde bulundu. Tesisin içerisinde yer alan ve oldukça modern bir şekilde dizayn edilen İkinci Bahar Kültür ve Dayanışma Merkezi’ni de gezen Yaşar, “İlçemize emeklilerin sosyalleşeceği, keyifli vakit geçireceği bir merkez daha kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

MODERN SPOR VE GENÇLİK MERKEZİ

Ardından yine Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi içerisinde yer alan spor merkezine geçerek son kontrolleri yapan Yaşar, sağlık için sporun önemine dikkat çekerek “Tam donanımlı bu merkezde spor yapmak keyif olacak. Yenimahalle’de spor yapmayan kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Yaşar, gençlerin sosyalleşmesine ve keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayacak gençlik merkezinin ise yakında kapılarını açacağını müjdeledi.

Öte yandan hizmete giren YENİMEK kurs merkezinde yaz kurslarına katılan öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Yaşar, çocuklarla ayaküstü sohbet etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri