Yenimahalle Belediyesi Makine İkmal Binası’nı Genişletiyor

Yenimahalle Belediyesi, Makine İkmal Binası’nı genişletiyor. Mevcut binanın ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Macunköy’de başlatılan inşaat çalışmalarının yakında tamamlanması bekleniyor.Belediyeden...

Yenimahalle Belediyesi, Makine İkmal Binası’nı genişletiyor. Mevcut binanın ihtiyaçları karşılamaması nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Macunköy’de başlatılan inşaat çalışmalarının yakında tamamlanması bekleniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada Macunköy Mahallesi’nde 10 bin 588 metrekare alana inşa edilen dev tesisin, 315 metrekarelik Baş Şoförlük İdari Binası ve 10 bin 273 metrekare 44 araçlık İş Makinesi Parkı bölümlerinden oluşacağı ifade edildi.

Baş Şoförlük İdari Binası’nın içerisinde müdüriyet makamı, sendika, puantörlük-araç takip, baş şoförlük ve formen odası yer alacak. Ayrıca çalışanlar için duş alma yerleri ve soyunma odalarının yanı sıra dinlenebilmeleri içi bir lokal ve yemekhane de hizmete sunulacak. Yeni binayla birlikte Batıkent’te yer alan mevcut bina da hizmet vermeye devam edecek.

“DEV BİR ARAÇ FİLOSUNA SAHİP OLDUK”

Makine ikmal tesisinin inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilgililerden inşaat hakkında bilgi aldı. Tesisteki çalışmaların iş sağlığı ve güvenliği yönetmeliğine uygun olarak devam ettiğini söyleyen Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak hizmet araçlarını kiralamak yerine satın alarak dev bir araç filosuna sahip olduk. Çağın yeniliklerine ayak uydurup her geçen gün en donanımlı ve en yeni hizmet araçlarını bünyemize kazandırıyoruz. Bu hızlı büyüme neticesinde mevcut Makine İkmal Tesisi’mizin ihtiyacı karşılamaması üzerine Macun’da yeni bir binanın inşaatına başladık. Hızla yükselen bu binayı yakında hizmete açacağız. Büyük araçların park yeri olacak bu tesiste aynı zamanda bakım ve onarımlar da yapılabilecek. Yine personelimiz tesisin sağladığı imkanlarla sağlık bir ortamda çalışma fırsatı bulacak” dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri