Yenimahalle Belediyesi Hizmet Araçları Yenilendi

Yenimahalle’nin geçtiğimiz yıllarda baştan aşağı yenilenen hizmet araçlarına yenileri eklendi. Yenimahalle Belediyesi, 2 yıllık kullanım sürelerini dolduran binek hizmet araçlarını yenilerken, yeni aldığı kamyonetlerle de araç filosunu...

Yenimahalle’nin geçtiğimiz yıllarda baştan aşağı yenilenen hizmet araçlarına yenileri eklendi. Yenimahalle Belediyesi, 2 yıllık kullanım sürelerini dolduran binek hizmet araçlarını yenilerken, yeni aldığı kamyonetlerle de araç filosunu büyüttü. Yenimahalle Belediyesi, alınan 10 yeni kamyonet ve 31 binek hizmet aracı ile filosundaki sayıyı 295’e çıkardı.

Yenimahalle'ye kazandırılan 295 araçlık hizmet filosuyla Yenimahalle'nin altyapı sorunlarını ortadan kaldıracaklarını belirten Yaşar, "Göreve geldiğimizden bu yana belediyemize ait araçlar ile vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Bu araçlarla bölgede açılmadık yol, asfaltlanmadık sokak bırakmayacağız. Kendi işimizi kendi araçlarımız ile göreceğiz. Bu araçlar artık Yenimahalleli vatandaşlarımızın kendi malı oldu.

İşlerimizi kolaylaştırmak, hizmette verimliliği arttırmak ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç parkımızı güçlendiriyoruz. Yeni aldığımız araçlar son teknoloji ürünleridir. Yenimahalleliye hayırlı olsun." dedi.

Araç parkında yeni hizmet araçlarını inceleyen Başkan Yaşar, "Devletin malına kendi malınızdan daha fazla sahip çıkın" diyerek, belediye ulaştırma hizmetinde görev yapan personeli, araçları dikkatli kullanmaları konusunda uyardı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri