Yeniler umut verdi

Konyaspor’un yeni futbolcuları imza töreninden sonra yaptıkları konuşmada, yeşil-beyazlı ekibin süper ligde başarılı olması için elerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler
Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Konyaspor ile sözleşme imzalayan yeni transferlerden Jones Troest, sahada konuşmak için sabırsızlandığını ve Konyaspor'u başarıya taşımak istediğini belirtirken, Veli Acar kendisini en çok isteyen kulübe geldiği için mutlu olduğunu ve elinden geleni vereceğini söyledi.

Danimarka'nın Odense Boldklub takımından transfer edilen defans oyuncusu Jones Troest, Türkiye'de ve Konyaspor'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Türk futbolunun Avrupa'daki yerini herkes biliyor. Türkiye'yi tercih etmemdeki en büyük etken futbolun burada çok sevilmesi ve ilgi görmesi. Artık sadece Konyaspor'un başarısını düşünüyorum ve bir an önce sahada konuşmak, kendimi ispat etmek ve takımıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Transferinde kolaylık sağlayan başta Bursaspor kulübü ve başkan İbrahim Yazıcı olmak üzere Konyaspor'a gelmesi noktasında ısrarcı olan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Veli Acar, "4-5 kulüpten teklifler aldım. Ama bana en samimisi Konyaspor'dan geldi. Böyle olduğuna inandığım için kabul ettim ve artık buranın bir parçasıyım. Düşüncemiz tabiki takımımızın başarısı. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İyi bir sezon yaşayacağımıza inancım tam" şeklinde görüş belirtti.

Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferlerinden Hakan Aslantaş'ta Konyaspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Hedeflerimin örtüştüğü bir kulüpteyim. Başarılı olmak için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. İyi bir takımız. Aramıza yeni katılacak olan arkadaşlarımızla birlikte Konyaspor'u Süper Lig'de adından söz eden bir takım olarak izlettirmek istiyoruz" dedi.

Konyaspor ile yeniden sözleşme imzalayan Erdal Kılıçaslan ise son 2 sezonda hem küme düşmenin üzüntüsünü hem de şampiyon olmanın inanılmaz mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Burası artık benim yuvam oldu. İki senelik süre içerisinde gerçek anlamda kendimi gösteremedim. Ama artık daha fazla katkı sağlayacağıma inanıyorum. Öncelikle aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza 'Hoşgeldin' derken, hep birlikte Konyaspor'u Süper Lig'de en iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri