“Yeniden evde olmak çok hoş”

Konya Anadolu Selçukspor’a 1 sezon aradan sonra kiralık geri dönen Ahmet Sabri Fener, yeni sezonda Anadolu Selçukspor’u hak ettikleri noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Konya Anadolu Selçukspor’a 1 sezon aradan sonra kiralık geri dönen Ahmet Sabri Fener, yeni sezonda Anadolu Selçukspor’u hak ettikleri noktaya taşıyacaklarını söyledi. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor’da yeni sezonun startının verilmesine az bir zaman kaldı Yeşil beyazlılarda son olarak kadroya katılan Ahmet Sabri Fener yaklaşan sezonda Anadolu Selçukspor’u hak ettikleri noktaya taşımak adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

GERİ DÖNMEK GÜZEL

Genç kaleci yeniden Anadolu Selçukspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Yetiştiğim kulübe kiralık olarak geri döndüm. Yeniden evde olmak oldukça güzel. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yaparak Anadolu Selçukspor’u hak ettiği noktaya taşımaya çalışacağız. Bunun mücadelesi içerisinde olacağız. İnşallah bunu başarabiliriz. İyi bir ekip kuruluyor, sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

KOLAY VEYA ZOR YOK

Sabri ligde mücadele edecekleri Beyaz Grup hakkında ise şunları söyledi, “Şunu açıkça belirtmek gerekiyor; bu ligde gerçekten güçlü veya güçsüz ayrımı yapmak zor. Takımların hepsi birbirlerini yenebilecek güçte. Bunu birçok sezonda birçok karşılaşmada tekrar tekrar gördük. O nedenle iyi veya kötü, zor veya kolay demeyeceğim. Ligin ilk haftasından itibaren hedefimize ulaşmaya çalışacağız. İnşallah sezon sonunda da bu şekilde olacak”

TRANSFERE ARA VERİLDİ

Bu arada yeşil beyazlılarda transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlı yönetim hafta sonu nedeniyle transfer çalışmalarına kısa bir ara verirken, pazartesiden itibaren çalışmaların kaldığı yerden devam etmesi beklenmekte. Bir stoper, bir forvet ve genç bir kaleci almayı planlayan yeşil beyazlılarda yeni sezon 14 Temmuz tarihinde Konya’da başlayacak kamp ile start alacak.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri