Yeniden başlayalım

Yeşil-beyazlı ekip bugün sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Torku Konyaspor rakibini yenerek yeniden bir seri başlatmak istiyor

Torku Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Torku  Arena Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı  Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Samet Çiçek yaparken, maçın dördüncü hakemi Serdar Diyadin.  

GENÇLERBİRLİĞİ İLE 27. RANDEVU

Torku Konyaspor bugün rakibiyle 27. Kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip Gençlerbirliği ile bugüne kadar Süper Lig'de 26 maçta karşılaşırken, bu maçlardan 7 galibiyet, 11 yenilgi aldı. İki takım arasında oynanan 8 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon  iç sahada oynanan maçı Torku Konyaspor 1-0 kazanmıştı. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta ise rakibine 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ MORALLİ

Torku Konyaspor’un 10. haftadaki rakibi Gençlerbirliği Konya’ya moralli geldi. Kırmızı-siyahlı ekip geride kalan haftada Osmanlıspor’u 1-0 yenerek önemli bir galibiyetle puanını 10 çıkarttı. Mehmet Özdilek’in takımın başına gelmesinin ardından toparlanma süreci yaşayan Gençlerbirliği Konyaspor’dan puan koparmanın hesaplarını yapıyor.

TORKU KONYASPOR TELAFİ ETMEK İSTİYOR

 Son 5 haftada yenilmezlik serisi  yakalayan ve 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılan Torku Konyaspor’un bu çıkışı Medipol Başakşehir karşısında aldığı 4-0 yenilgi ile sonlanmıştı. Yeşil-beyazlı ekip Gençlerbirliği maçını kazanarak yeniden bir çıkış başlatmak ve yenilgiyi telafi etmek istiyor.

ROTASYON OLABİLİR

Torku Konyaspor’un Başakşehir deplasmanında aldığı yenilgi sonrası Gençlerbirliği maçında sahaya çıkacak kadro için gözler Aykut Kocaman’a çevrildi. Kocaman’ın Gençlerbirliği karşısında defans ve ileri uçta değişiklik yapması bekleniyor. 

BARIŞ ŞİMŞEK İLE İLK MAÇ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından  Torku Konyaspor’un Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta görevlendirilen Barış Şimşek,  yeşil-beyazlı ekibin son olarak 2014-2015 sezonunda Galatasaray'a deplasmanda 1-0 kaybettiği mücadelede düdük çalmıştı. Torku Konyaspor  Barış Şimşek’in bu sezon düdük çaldığı ilk maçına çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri