Yeniceobada okul binası temeli atıldı

Cihanbeyli ilçesi Yeniceoba Beldesinde hayırsever işadamı tarafından yaptırılacak 12 derslikli ek okul binasının temeli Konya protokolünün katılımıyla atıldı

Cihanbeyli ilçesi Yeniceoba Beldesi’nde hayırsever işadamı tarafından yaptırılacak 12 derslikli ek okul binasının temeli Konya protokolünün katılımıyla atıldı.
Yeniceoba Lisesi’nin bahçesinde gerçekleşen törene, Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakcı, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Yeniceoba Belediye Başkanı İlyas Kara, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan hayırsever işadamı İhsan Geyik, kendisinin okuyamadığını ve bunun burukluğunu her zaman yaşadığını belirterek, eğitime destek vermeye devam edeceğini söyledi.
Yeniceoba Belediye Başkanı İlyas Kara ise, beldelerine civar belde ve köylerden öğrencilerin okumak için geldiğini hatırlatarak, ek binanın bir nebze de olsa derslik açığını kapatacağını kaydetti.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri