Yeni yönetim kurulu belli oldu

Selçuklu Belediyespor Kulübü Olağanüstü Kongresi yapıldı. Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda yapılan Kongrenin Divan Başkanlığını Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yaptı.

Önceki dönem faaliyet raporu ve denetim raporunun okunduğu kongrede bütçe ve bilanço oy birliği ile kabul edildi. Kongrede önceki yönetim kurulu adına bir konuşma yapan Selçuklu Belediyespor Kulübü eski Başkanı Mehmet Günbaş, “ Beş yıllık dönemde tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olarak Konya’da amatör sporun gelişmesi ve gençlerimizin spor yapmasını sağlamaya çalıştık. Bu gün 14 branşta 2500’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var. Bu rakamlarla Türkiye’nin en büyük spor kulüpleri arasına girdik. Elde ettiğimiz ulusal ve uluslar arası başarıların yanı sıra sporcularımıza ahlaklı olmayı, topluma faydalı olmayı ve kendilerinin gelecekleri için derslerinde sürekli başarılı olmayı önerdik. Fair Play ruhu içinde mücadele yapmayı ve sporun dostluk-barış içinde yapılmasını sağladık. Bundan sonra görev alan yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum. Her zaman kendilerinin arkasında olacağız” dedi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Olağanüstü Kongresinde daha sonra Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeliklerinin seçimi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ramazan Yaşar, Ahmet Odabaşı, Abdullah Şanlı, A.Faruk Topatan, Serhat Yaya, Selçuk Aksoy, Fatih Yılmaz, Ali Talha Özer, Yunus Karakaya, Murat Koç ve Ahmet Bilgiç.
Oy birliği ile kabul edilen Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri adına bir konuşma yapan Fatih Yılmaz, “Selçuklu Belediyespor Kulübümüz bu gün bir marka haline gelmiştir. Bizler bu markayı daha üst seviyelere çıkarmak için çaba harcayacağız. Yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün her branşta başarılı olmasını arzu ediyoruz. Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Meclis Üyelerimiz ile belediye çalışanlarımızın da destekleriyle uluslar arası alanda önemli başarılar elde edeceğiz. Bizlere teveccüh gösteren değerli delegelerimize ve önceki dönemde görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay şunları söyledi. “Selçuklu Belediyespor Kulübü tesis, altyapı ve aldığı başarılarla adından övgü ile söz ettiriyor.Önceki dönemlerde kulübümüzde hizmet eden tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Belediye olarak daha fazla kişiye spor yapma imkanı sunmak için gayret gösteriyoruz. Sporun yaşı yoktur. Her yaştan hemşehrimizi tesislerimize davet ediyorum. Sosyal hayatın en önemli parçası olarak Spor, boş zamanları azaltmakta ve gençlerimizin olası kötü alışkanlıklar kazanmasını engellemektedir. Aile büyükleri, çocuklarını spor yapmaya yönlendirmelidir. Spor bedenen gelişmenin yanı sıra kendine güveni ve sosyal hayata alışmayı da beraberinde getirmektedir”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri