Yeni transfer Pedrinho yokları oynadı

Tümosan Konyaspor’un yeni transferi Pedrinho attığı frikik golü dışında oyunda kaldığı süre içerisinde performansı ile hayal kırıklığı yaşattı.

Kasımpaşa maçında attığı golle Konyaspor taraftarını heyecanladıran Pedrinho Galatasaray maçı ve Bodrumspor maçındaki performansı ile taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Bodrumspor maçında takımının tek golünü yine serbest vuruştan atan Brezilyalı orta saha frikik dışında maçta hiçbir varlık gösteremedi. Pedrinho hiçbir varlık gösteremediği maçta 90 dakika sahada kaldı.

KAFAMA GELEN BİR DARBE VAR

Pedrinho Bodrumspor maçının ardından açıklamalarad bulundu. Pedrinho şunları söyledi: "Burada skordan sonra kırıcı bir nokta oldu. 30. dakikadan sonra oynamak çok zor olmaya başlandı. Kafama gelen bir darbe var. Bu darbeden sonra ev sahibi ekibin üstünlük kurduktan sonra pozitif olmak daha da zor oldu. Defansta yaptığımız hatalar var. Bundan dolayı cezalandırıldık.”
Frikik golleri ile ilgili de konuşan Brezilyalı oyuncu, “2 gol atmış olmam frikikten benim açımdan güzel bir şey. Takımım için çalışmaya devam edeceğim, kendi performansımı geliştirmek için çalışmaya devam edeceğim. Keşke bugün buradan galibiyetle ayrılıyor olabilseydik bu da daha güzel olacaktı."ifadelerini kullandı

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri