Yeni transfer iddialı

Selçuk Üniversitesi’nin yeni transferlerinden forvet oyuncusu Sertay Gürsu, iddialı. Hedefli bir takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu belirten Gürsu; “Tek hedefim Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek” dedi

Torku Selçuk Üniversitesi’nin yeni transferlerinden forvet oyuncusu Sertay Gürsu, hedefli bir takıma transfer olduğu için mutluluğunu ifade ederken, takımın bu yılki tek hedefinin Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek olduğunu söyledi.

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinin yeni transferlerinden Sertay Göksu. Yeni sezon hazırlıklarını ve ligdeki hedeflerini değerlendirdi.
Yaklaşık 1 aydır takımla birlikte olduğuna dikkat çeken ve üniversitenin basketbol seyircisine övgüler yağdıran Sertay, “Selçuk Üniversitesinin yeni isimlerinden biriyim. Hedefli bir takıma geldim. Tüm takım daha ilk günden şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Takımımızın en büyük özelliği herkesin birbirine inanılmaz kenetlenmesi. Böyle bir takımın hedefe ulaşması daha kolay olacak. Çalışmalarımız çok yoğun geçiyor. Hem kondisyon hem de saha çalışmalarımız istenilen düzeyde geçiyor. Takımda üst düzey bir uyum var. İnşallah yönetimimizin müthiş desteği ve güveni, hocamızın tecrübesi ve daha önemlisi taraftarımızın bize vereceği büyük güç bizi iddialı olmaya sürüklüyor. Torku Selçuk Üniversitesinin taraftarı artık tüm Türkiyenin dilinde. Basketbolu bilen bir seyirci topluluğumuz var. İnşallah bu yıl da onların vereceği destek bizi başarıya taşıyacak” dedi.
GÜÇLÜ TAKIMLARLA OYNAMAK AVANTAJ
Gruptaki takımların birbirinden güçlü olmasının söylenenin aksine kendileri için avantaj olacağına da dikkat çeken forvet oyuncusu Sertay, “Güçlü takımlarla karşılaşmak, zorlu maçlar oynamak aslında bir avantajdır. Sezon boyunca kolay maçlar oynasak, hatalarımızı görme noktasında sıkıntı çekecek ve play-offlarda zorlanacaktık. Ama yer aldığımız grup gerçekten çok zorlu. Büyük yatırım yapan iyi takımlar var. Biz ilk maçtan yüksek bir motivasyonla oynamaya başlayacağız” diye konuştu.
SAYI KRALI
Yeni transferlerden Sertay Gürsu 1987 İstanbul doğumlu. 1.92 boyundaki genç oyuncu forvet mevkiinde oynuyor. Geçtiğimiz sezonlarda formasını giydiği FMV Işıkspor ve Genç Banvitliler takımlarında başarılı maçlar çıkararak dikkatleri üzerine çeken Sertay?ın kariyerindeki en ilginç ayrıntı ise kuşkusuz, bir maçta kaydettiği 111 sayı.
Mavi Kupa 2008’de Haliç Üniversitesi kadrosunda yer alan Sertay turnuvaya damga vurmuş ve özellikle Haliç Üniversitesi’nin İstanbul Aydın Üniversitesini 129-90 mağlup ettiği karşılaşmada, rakip potaya gönderdiği 111 sayıyla bir anda basketbol otoritelerinin dikkatini çekmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri