Yeni sezonda 35 hakem düdük çalacak

Turkcell Süper Ligde 2009-2010 sezonunda 35 hakem görev yapacak.

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nca (MHK) görevlendirilen hakemler 17 ayrı bölgeden geliyor. Ligde 5 takımı bulunan İstanbul, 6 hakemle bu alanda da çoğunluğu oluştururken, Ankara’dan 5, İzmir’den de 4 hakem sezon boyunca düdük çalacak.

POLİSİ DE VAR, MÜFETTİŞİ DE MÜHENDİSİ DE
Turkcell Süper Lig’de yeni sezonda görev yapacak 35 hakem, çeşitli meslek gruplarından geliyor. Meslek grupları içinde öğretmenler 8 isimle çoğunluğu oluştururken, hakemlerden 6’sı ticaretle uğraşıyor, 4’ü ise mühendis. Bu sezon görev yapacak hakemlerin meslekleri içinde ayrıca, polis, müfettiş, AR-GE uzmanı, emlakçı, şehir planlamacı, turizmci, mali müşavir, eczacı, memur, sigortacı, spor uzmanı, grafiker, diş hekimi, araştırma görevlisi ve otobüs işletmecisi de yer alıyor.
EN GENÇLERİ SABANCI VE ÖZKAHYA, EN YAŞLISI GİZLENCİ
Ligde bu sezon görev yapacak hakemler içinde en gençleri 1980 doğumlu Hüseyin Sabancı ile Halis Özkahya. 29 yaşındaki Sabancı ve Özkahya, sezon boyunca düdük çalacak hakemler içinde en gençleri olarak dikkat çekiyor. 1967 doğumlu Taner Gizlenci ise 42 yaşla, düdük çalacak hakemler arasında en yaşlısı olarak ön plana çıkıyor.
Turkcell Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda göreve yapacak hakemler şunlar: Gökhan Güneşer Adana Öğretmen, Bülent Yıldırım Ankara Müfettiş, Bünyamin Gezer Ankara Polis Memuru, Mustafa İlker Coşkun Ankara AR-GE Uzmanı, Özgüç Türkalp Ankara Emlakçı, M. Selçuk Dereli Ankara Öğretmen, Kuddusi Müftüoğlu Antalya Şehir Planlamacı, Mustafa Kamil Abitoğlu Antalya Turizmci, Mustafa Öğretmenoğlu Antalya Mali Müşavir, Erbay Aldemir Aydın Öğretmen, Aytekin Durmaz Balıkesir Mühendis, İlker Meral Balıkesir Eczacı, Halis Özkahya Batman Öğretmen, Fethi Serkan Koçak Çankırı Memur, Taner Gizlenci Denizli Sigortacı, Özgür Yankaya Edirne Spor Uzmanı, Cüneyt Çakır İstanbul Sigortacı, Fırat Aydınus İstanbul Mühendis, Hüseyin Göçek İstanbul Mühendis, Mete Kalkavan İstanbul Mühendis, Serkan Çınar İstanbul Öğretmen, Süleyman Abay İstanbul Grafiker, Hakan Ceylan İzmir Ticaret, Hakan Özkan İzmir AR-GE Müdürü, Hüseyin Sabancı İzmir Ticaret, Tolga Özkalfa İzmir Diş Hekimi, Deniz Çoban Konya Öğretmen, Suat Arslanboğa Malatya Ticaret, Zafer Demir Malatya Öğretmen, Çağatay Şahan Manisa Araştırma Görevlisi, Koray Gençerler Manisa Ticaret, Yunus Yıldırım Manisa Öğretmen, Nihat Akman Muş Ticaret, Mürvet Sezer Samsun Otobüs İşletmecisi, Abdullah Yılmaz Trabzon Ticaret. Diğer yandan, Barış Şimşek’in de vatani görevini tamamladıktan sonra gerekli prosedürü yerine getirerek, maç yönetmeye başlayacağı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri