Yeni sezona hazırız

Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Selçukspor, ligin ilk haftasında oynayacağı Yeni Emirgazi Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Dumlupınar Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürüyor.

Teknik direktör Fevzi Erçin gözetiminde gerçekleşen antrenmanda kaleciler kaleci antrenörü nezaretinde çalışırken futbolcular ise topla birlikte çalıştı. Karapınar Belediyespor'dan transfer edilen Tevfik Yıldız da antrenmanda yer aldı.

SEZONU MUTLU BİTİREN TARAF OLACAĞIZ

Yeni sezon öncesi değerlendirmede bulunan Selçukspor Genel Menajeri Hasan Yıldırım, yeni sezona hazır olduklarını ifade etti. Bu hafta sonu başlayacak lig öncesi hazır durumda olduklarını belirten Yıldırım, "Karapınar Belediyespor'dan son olarak Tevfik Yıldız'ı kadromuza kattık. Lige şu anda hazır durumdayız. Ligin tek gençlik takımı olduğumuz için işimiz gerçekten zor. Ama bunun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Takım için her türlü fedakarlığı gösteren Başkanımız Zahir Renklibay'a teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki sezonu mutlu bitiren taraf olacağız. Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için sahaya var gücümüzü koyacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.Sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum" sözlerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri