Yeni sezon yeni umut

Futbol Amatör Küme 2011-2012 sezonu törenle açıldı. Merkez 2 Nolu Sahada gerçekleşene törene Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da katıldı
Törende geride kalan sezonda başarılı olan takımlar da kupalarını aldı
Futbol Amatör Küme’de 2011-2012 sezonu Merkez 2 Nolu Sahada düzenlenen törenle açıldı. Geleneksel hale getirilen açılaşa çiçeği burnunda Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da katıldı. Mehmet Baykan ile birlikte törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni Başkanı Remzi Ay, TSYD Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar,  Futbol İl Temsilcisi Hacı İbrahim Samur, Konyasporlular Dernek Başkanı Ekrem Coşkun, Konya futbolunun taban birlik başkanları, kulüp başkanları, sporcular ve davetliler katıldı. 
Törende konuşan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan en büyük amacının içinde yetişip buralara kadar geldiği camiaya bu görevinde mahcup olmamak olduğunu ifade etti. Baykan, “1993 yılında başladığımız sezon açılışları halen güzel bir şekilde devam ediyor. Spor için yapılan her güzel şey makbuldür. Şuanda bu törenleri birlikte düzenlediğimiz arkadaşları hala aramızda görmek gurur verici bir olay. Ben bu camianın içinden yetişerek buralara geldim. Bazen talep ettiğimiz bazen de bize verilen görevler oldu. Benim buradaki en büyük amacım içinden geldiğim bu camiaya mahcup olmamak. Bu tür işler fedakarlık ister, bazen ailenden bazen işinden bazen arkadaşlıkların ve dostluklarından, fedakarlık etmek zorundasın. Öncenden bazı dostlarımızla günün bir çok vaktini birlikte geçirebiliyorduk. Ancak şimdi böyle olmuyor bazen 30-40 gün ayrı kalabiliyoruz.  Ama onlar bilsinler ki bizde hatırları muhabbetleri devam ediyor. Her ne kadar uzun süre ayrı kalmış olsak bile” diye konuştu. Baykan yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi.  Mehmet Baykan ayrıca Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni başkanının Remzi Ay olduğu haberini de verdi.
Mehmet Baykan’dan sonra söz alan Konyaspor’un yeni Kulüp Başkanı Ahmet Şan ise gençlere nasihatlerde bulundu. Şan Konya etiketi ile yetişen sporcuların ahlaklı olması gerektiğini ifade etti. Ahmet Şan:  “Spor önce sağlık için yapılır ve belirli kuralları vardır. Sporu yaparken rakibini de düşüneceksin. Konya etiketi ile yetişen sporcularımız güzel ahlaklı olması gerekir” dedi. Şan Konya olarak sporda leke almadıklarını aksine ödüller aldıklarını ve bu durumun devam edeceğini ifade etti. Ahmet Şan yeni sezonun sakatsızlık ve centilmence geçmesini diledi. Futbol İl Temsilcisi Hacı İbrahim Samur da yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulundu. Konuşmaların ardından geride kalan sezonda başarılı olan kulüplere kupaları verildi.
MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri