Yeni sezon formaları satışa çıktı

Konyaspor yeni sezon formalarını futbolcuların da oynadığı kısa bir filmle tanıttı. Lotto’nun tasarladığı formalar arasında en çok beğeniyi Çiftbaşlı Kartal deseni olan beyaz forma aldı

Süper Lig'in başlamasına çok az bir süre kala Konyaspor'un da yeni sezon formaları görücüye çıktı. 11 Eylül'de başlayacak lig için hazırlıklarına tam gaz devam eden yeşil-beyazlı ekip, Bülent Korkmaz yönetiminde sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 2020-2021 sezonuna da yeni formalarıyla girecek olan Konyaspor, bu sezon giyeceği formaları satışa sundu.

Konyaspor, merakla beklenen yeni sezon formasını yine bir video ile tanıttı. Sokakta top oynayan çocuklara yeni sezon formasıyla Konyasporlu futbolcular eşlik etti. “Bu Formanın Hakkın Verin” sloganıyla video Konyaspor’un sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Tanıtımda Ömer Ali Şahiner, Musa Çağıran ve izleme heyetindeki eski kaleci Adnan Erkal ve savunma oyuncusu Erol Mıngır rol aldı. Tanıtımda şehitlerin isimleri de unutulmadı. Taraftarlardan büyük ilgi gören yeni formalar, Konyaspor'un resmi internet mağazalarında alıcılarını bekliyor.

Sosyal medya hesabından video ile paylaşım yapan Konyaspor'un paylaşımı altına yüzlerce yorum ve beğeni geldi.

KARTAL GÖRSELLİ FORMA ÇOK BEĞENİLDİ

Konyaspor’da Lotto’nun tasarladığı formalar arasında en çok beğeniyi Çiftbaşlı Kartal deseni olan forma aldı. Ayrıca Lotto’nun çubuklu forma üzerinde ufak değişiklikler yaptığı göze çarparken geçen sezonun alternatif siyah forması bu sezonda da kullanılacak.

2020-2021 sezonu için 3 adet forma satışa çıkaran Konyaspor, yeni sezon formalarını alternatif forma hariç 169 TL'den ön siparişe açtı. Siyah maç formasını ise 199 TL'den satışa sundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri