Yeni sezon farklı olacak

Özkan Taştemur: İnişlerimiz çıkışlarımız oldu sezon içinde. Belki istediğimiz noktaya ulaşamadık ancak bu sezondan edindiğimiz tecrübelerle yeni sezonda daha farklı noktalarda olacağımıza inanıyorum

Atiker Konyaspor'un scout ekibinin direktifleriyle transfer yapan Anadolu Selçukspor transferde doğru adımlar atmaya devam ediyor. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor'un sezon öncesi transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden olan Özkan Taştemur, oynadığı futbolla büyük beğeni topladı. Yeşil-beyazlı ekibin kadrosuna kattığı isim olan Özkan Taştemur ortaya koyduğu oyunla doğru transfer olduğunu gösterdi.

BENİM AÇIMDAN İYİ GEÇTİ

Konya Anadolu Selçukspor’n başarılı savunma oyuncusu Özkan Taştemur tekrar milli takım forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.Sezonun son maçının ardından açıklamalarda bulanan Özkan, her şeye rağmen sezonu iyi bir noktada bitirdiklerine inandığını kaydederek, "İnişlerimiz çıkışlarımız oldu sezon içinde. Ama sonuçta ligi iyi bir noktada bitirdiğimize inanıyorum. Kendi açımdan bakıldığı zaman iyi şeyler oldu, Milli Takım forması giydim. Aslında takım olarakta iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Çok güzel maçlarımız oldu.  Belki istediğimiz noktaya ulaşamadık ancak bu sezondan edindiğimiz tecrübelerle yeni sezonda daha farklı noktalarda olacağımıza inanıyorum” dedi

23 MAÇA ÇIKTI

Anadolu Selçukspor'un yaz transfer döneminde Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor'dan transfer edilen gurbetçi futbolcu bu sezon 23 maça çıktı. Yeşil-beyazlı forma altında hem ligde hemde kupada toplamda 23 maça çıkan başarılı sol bek oyuncusu bin 822 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Özkan Taştemur Yavru Kartal forması altında gördüğü 2 kırmızı kartla takımda en çok kırmızı kart gören isimler arasında. Geçtiğimiz haftalarda Spor Toto 2 ve 3. Lig karmalarına seçilen futbolcular arasında yer alan Özkan Taştemur gösterdiği performansla antrenörler tarafından geçer not alarak U-23 Milli Takımı'na davet edildi.

YARIN BAKÜ'YE GİDECEK

Öte yandan U23 Milli Takımı, geçtiğimiz Beykoz-Riva'daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 18.00'de bir araya gelerek hazırlıklarına başladı. U23 Milli Takımı, 5 Mayıs 2017 Cuma günü İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 17.20'de hareket edecek uçakla Bakü'ye gidecek. U23 Milli Takımı, B Grubu'ndaki ilk maçını 8 Mayıs Pazartesi günü Cezayir ile oynayacak.Gruplarında ilk iki sıraya giren toplam 4 takım yarı finale yükselecek. 18 Mayıs Perşembe günkü yarı final maçlarından sonra İslami Dayanışma Oyunları'nın finali 21 Mayıs Pazar günü Tevfik Behramov Stadı'nda oynanacak.

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri