Yeni Peugeot Boxer Midibüs ile iddialı

Uyararslan Peugeot Genel Müdürü Mustafa Çağlayan, Yeni Boxer Midibüsün, güvenlik ve konfor konusunda oldukça iddialı olduğunu belirtti.
Peugeot’nun ticari yolcu taşımacılığı konusunda sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini daha da ileriye taşıyan Yeni Boxer Midibüs Uyararslan’da profesyonel müşterileri bekliyor.  Günümüz müşteri talep ve beklentilerini karşılamanın ötesinde yenilikçi özellikleri bünyesinde toplayan Yeni Boxer Midibüs, güvenlik ve konfor konusunda oldukça iddialı olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Türkiye’de yapılan lokal dönüşümü neticesinde ortaya çıkan Yeni Boxer Midibüs, 16+1 oturma düzeninde personel ve okul olmak üzere iki versiyon olarak tasarlandı. Çağlayan açıklamasında Yeni Boxer Midibüs hakkında şu bilgileri verdi: “Midibüs dönüşümünde baz olarak kullanılan Boxer camlı van 4 tonluk azami yüklü ağırlığa sahip. Böylece 16+1 midibüs dönüşümlerinde sadece okul taşıtı olarak değil, yetişkin servisi olarak da geçerli mevzuatlara tam uygunluk gösteriyor. Yeni Boxer Midibüs’de yüksek yük taşıma kapasitesi ile daha konforlu bir seyahati mümkün kılmak üzere arka süspansiyon yumuşatıldı. Güçlendirilmiş akü ve alternatör, araca entegre edilen ve elektrikle beslenen başta klima olmak üzere, üst yapı donanımının tüm yükünü rahatlıkla karşılayacak kapasite sunuyor.
Boxer artırılmış iç boyutları ve sınıfının en geniş iç ölçüleri ile 16 yetişkin yolcunun fazlasıyla yeterli diz mesafesine sahip olacağı şekilde ayarlandı. Koridorlu iç mekan tasarımı yolcuların araç içinde rahat bir şekilde yerleşimine olanak sağlıyor. En arka sıra koltuklar üçlü yerleşim sunuyor. Tüm bu konforun yanında güvenliği de elden bırakmayan Boxer’da regülasyona uygun olarak, koridorun sonunda ve tavandan olmak üzere iki adet acil çıkış bulunuyor.Yeni Boxer Midibüs yolcular için gerçek konforu yaşatacak özellikler ile donatıldı. Standart olarak sunulan yüksek performanslı türbin tipi tavan klima en sıcak havalarda bile kabin içinin serin kalmasını sağlarken her bir yolcunun kendi üzerindeki havalandırmadan dağıtılan hava miktarını ayarlamasına olanak sağlıyor. En arka sırada oturan yolcular içinde havalandırma kanalları mevcuttur. Türbin kanallarına yerleştirilmiş olan dokunmatik düğmelere sahip LED tipi okuma lambaları ve hoparlörler yolcu konforuna katkıda bulunan diğer unsurlar olarak dikkat çekiyor.”
MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri