Yeni iPad Nisan'da, iPhone 5S ise Ağustos'ta Çıkıyor

Apple dünyasına yakın isimlerden gelen yeni bilgilere göre yeni nesil iPad Nisan ayında, iPhone 5S ise Ağustos ayında tanıtılacak. Böylece ürün tanıtım tarihlerinde yeniliğe gidiyor.

9to5Mac adlı sitenin son paylaştığı bilgilere göre Apple, ürün tanıtım tarihlerinde ufak bir revizyona gidecek. Son çıkan iPhone modellerini Ekim ayında tanıtan firma, iPhone 5S'i Ağustos ayında tanıtacak.

iOS 7 işletim sistemiyle beraber çıkması beklenen iPhone 5S, daha hızlı işlemci ve gelişmiş kamera deneyimi ile gelecek. Çift flaş kullanması beklenen yeni kamera, çok daha iddialı fotoğraf çekim performansı sunacak.

iPad tarafına baktığımızda genelde Mart - Nisan döneminde yeni nesil cihazlarını duyuran firma, bu taktiği yine bozmayacak. Bilgilere göre beşinci nesil iPad, Nisan ayında piyasaya sunulabilir.

iPad mini gibi tasarlanan, beşinci nesil iPad

iPad mini ile aynı tasarım anlayışını benimsemesi beklenen beşinci nesil iPad, genellikle tasarımsal anlamda değişikliklerin odağı olabilir. Ekran ve işlemci tarafında Apple'ın nasıl bir yol izleyeceği henüz belli değil. iPad 5 için denilenler doğruysa, 4. nesil iPad firmanın ilk ara modeli olacak ve ömrü belkide en kısa iPad olarak anılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri