Yeni golcü Ömer Ali

Atiker Konyaspor’da bu sezon 3 gol atarak takımın en golcü oyuncularından biri olan Ömer Ali Şahiner, birçok Avrupa takımının radarına girdi. Ömer Ali attığı ve attırdığı gollerle takımını sırtlamayı başardı

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor’da, Ömer Ali Şahiner’in  performansı  camiada büyük sevinç yaşattı. Oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ömer Ali Şahiner, attığı ve attırdığı gollerle takımına büyük katkı sağladı. Son oynanan Kasımpaşa maçında takımını öne geçiren golü kaydeden Ömer Ali Şahiner, Spor Toto Süper Lig’deki gol sayısını 3’e yükseltti. Bu sezon Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplamda 14 maça çıkan Ömer Ali Şahiner, 3 gol ve 2 asist yaparak takımına skorer anlamda  katkıda bulundu. Ömer Ali Şahiner, gösterdiği performansla birçok Avrupa takımının radarına girdi.

TEKNİK HEYETİ MUTLU ETTİ

Eski adıyla Konya Şekerspor yeni adıyla Anadolu Selçukspor alt yapısından yetişen Ömer Ali Şahiner, attığı gollerle nam salmaya devam ediyor. Bu sezon Atiker Konyaspor forvet hattında sıkıntılar yaşayan Atiker Konyaspor’da  Ömer Ali Şahiner’in gösterdiği performans teknik heyette büyük sevinç yaşattı. Adrian Ioan Hora’dan istenilen verimi alamayan ve Avrupa’da da 3 maçta Rangelov’dan yararlanamayan Atiker Konyaspor’da Ömer Ali’nin beklenenden daha fazla skora katkıda bulunması camiayı sevindirdi. Ömer Ali, Avrupa’da  birçok takımın radarına girdi. Ünlü Rus kulübü Zenit'in Ömer Ali Şahiner'i izlemek için Konya'ya izleme heyeti gönderdiği ve heyetin Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan maçı izlediği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetim devre arasında Ömer Ali için gelen teklifleri değerlendirecek.

3 GOLÜ 10 HAFTADA ATTI

Bu sezon gol yollarında sıkıntı çeken Atiker Konyaspor’da  Bajic’ten sonra attığı 3 golle takımın en skorer oyuncularından biri olan Ömer Ali Şahiner, geçen sezon attığı gol sayısını bu sezon  ligin ilk 10 haftasında atmayı başardı. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de 33 maça çıkan Ömer Ali Şahiner 3 gol 6 asist yaparken bu sezon ligin ilk 10 haftasında 3 gol atmayı başarırken 1 asist yaptı. UEFA Avrupa Ligi’nde Deni Milosevic’in attığı golün asistini yapan Ömer Ali Şahiner, Avrupa’da da takımına skorer anlamda katkıda bulundu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri