Yeni Çamoluk Otomotiv ile ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı

'Türkiye Tek Yürek' programında yaptığı bağış ile gündem olan Yeni Çamoluk Otomotiv, satılık ilanlarına da damgasını vurdu.

Yeni Çamoluk Otomotiv'i Türkiye konuşuyor. Söz konusu galeriyle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası çok sayıda televizyon kanalında, zarar gören vatandaşlar için ortak yayın yapıldı. Yayında bağış toplayan isimlerden ilahiyatçı Mustafa Karataş, "Kapı komşum Hamit Duras, Yeni Çamoluk Otomotiv 50 milyar TL" dedi. Sunucunun "50 bin TL" diyerek düzeltmesine rağmen Karataş "50 milyar TL" diyerek bağış miktarını tekrarladı. 

Duras'ın bağışladığı açıklanan "50 milyar TL" bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi. Ancak daha sonra aileden yapılan açıklamayla bağış miktarının 50 bin TL olduğu anlaşıldı. 

OĞLUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

'Yeni Çamoluk Otomotiv' sahibi Hamit Duras'ın oğlu Mahmut Duras sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yanlış anlaşılma olduğunu belirtti. Duras, "Arkadaşlar ben Hamit Duras’ın oğluyum. 50.000 TL'lik bağış eski para birimine göre milyar olarak lanse edilmiş. Ortada yanlış anlaşılma var." ifadelerini kullandı.

SAHİBİNDEN.COM'DA 'YENİ ÇAMOLUK OTOMOTİV' İLANLARI GÜNDEM OLDU

Yaşanan yanlış anlaşılma Sahibinden.com'daki araç ilanlarına da yansıdı. Çok sayıda ilan sahibi 'Yeni Çamoluk Otomotiv' ismini ilan başlıklarında geçirdi.

İşte satıcıların dikkat çeken o ilan başlıkları:

Yeni Çamoluk otomotivin uzaktan gördüğü adamdan

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri