Yeni bir sayfa açtık

Mesut Bakkal ile birlikte yeni ve beyaz bir sayfa açtıklarını söyleyen Ergün Teber, diğer takımlarda örnekleri olduğu gibi değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağını ve Kayserispor deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi

Mesut Bakkal ile birlikte yeni ve beyaz bir sayfa açtıklarını söyleyen Ergün Teber, diğer takımlarda örnekleri olduğu gibi değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağını ve Kayserispor deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi

MESUT BAKKAL KALİTELİ BİR HOCA

Daha önce Gençlerbirliği'nde birlikte çalışma fırsatı bulduğu Mesut Bakkal'ın kaliteli bir teknik adam olduğunu vurgulayan Ergün Teber, "Kendisiyle çalışmaktan büyük zevk almıştım. Burada da güzel işler yapacağını düşünüyorum. İnşallah hem takımımıza hem de Mesut hocaya hayırlı olur" diye konuştu. Uğur Tütüneker'in istifasıyla ilgili de konuşan Ergün Teber, "Bazen sezon içerisinde böyle durumlar yaşanabiliyor. Ortada bir başarısızlık olduğu zaman kadrodaki oyuncuları gönderemeyeceğinize göre teknik direktörler gidiyor. Uğur hoca gerçekten kaliteli bir teknik direktördü. Kendisine bundan sonra çaıştıracağı takımlarda başarılar diliyorum. Bakıldığında Gençlerbirliği teknik direktör değişikliğinden sonra 3'te 3, Gaziantepspor ise 4'te 4 yaptı. İnşallah aynı çıkışı bizde gösteririz" dedi.

REKABET TAKIMA İYİ YANSIR

Son haftalarda fazla forma şansı bulamadığı hatırlatılan Ergün Teber, "Biliyorsunuz sezonun 4.haftasında geldim. Sonrasında 7 maç oynadım ve cezalı duruma düştükten sonra formayı Mehmet Uslu kardeşimiz aldı. Başarılı bir performans ortaya koydu. Şimdi takımın başına yeni bir hoca geldi. Kime şans verirse onun takım adına en faydalı işleri yapacağına inanıyorum. Sonuçta takım içi rekabetin faydası takım başarısına katkıda bulunuyor" şeklinde görüş belirtti.

KAYSERİ'DEN BOŞ DÖNMEYİZ

Kartal'ın tecrübeli oyuncusu, Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynananacak maç ile ilgili olarak ise "Rakibimiz Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile karşılaşacak. Kupa maçları takımlar için her zaman dezavantaj oluşturabiliyor. Kayserispor'un kupada oynayacağı maç bizim için bir avantaj olabilir. Bunu iyi değerlendirmek ve kazanmak istiyoruz. Kayserispor maçıyla birlikte bir çıkış yakalamak amacındayız" dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri