Yeni bir rekor daha gelir mi ?

Atiker Konyaspor ilk yarının son maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanması halinde 27 puanla tarihinin en başarılı performansıyla ilk devreyi kapatmış olacak.  Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıdaki en fazla puanı 26 puanla 2015-2016 sezonunda almıştı

Atiker Konyaspor sezonun 17. ve ilk devrenin son maçında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. Perşembe gününü izinli geçiren yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile devam etti.  Atiker Konyaspor rakibi karşısında alacağı 3 puanla yeni bir rekora da imza atmış olacak.

Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanması halinde 27 puanla tarihinin en başarılı performansıyla ilk devreyi kapatmış olacak.  Yeşil-beyazlı ekip ilk yarıdaki en fazla puanı 26 puanla 2015-2016 sezonunda almıştı.  Bahsi geçen sezonda takımın başında yine Aykut Kocaman vardı.  Süper Lig’de 18. sezonunu geçiren temsilcimiz, tarihinde şu ana kadar sezonun ilk yarılarında en çok 26 puan topladı. Son olarak Kasımpaşa’yı mağlup eden ve Süper Lig’de ilk 16 haftada 24 toplayan Atiker Konyaspor, Ege ekibi karşısında alacağı galibiyetle puanını 27’ye çıkaracak ve kendi rekorunu kıracak.

Yeşil-beyazlı ekip, ilk yarıda başarılı sezonunu 2015-2016 sezonunda yaşadı. Konyaspor, üçüncü olarak bitirdiği tarihi sezonun ilk yarısını 26 puanda tamamlamış rekor kırmıştı. Söz konusu sezonda da takımın başında Aykut Kocaman bulunuyordu. Anadolu Kartalı, Kocaman yönetiminde rekorunu 27 puana taşımaya çalışacak.

YENİDEN AVRUPA’YA GİDEBİLİR

Atiker Konyaspor, üçüncü olarak bitirdiği tarihi 2015-2016 sezonun ilk yarısını 26 puanda tamamlamış rekor kırmış ve Avrupa’ya gitme başarısı göstermişti. Bu sezon Süper Lig’de geride kalan 16 haftada  24 puanla 8. sırada yer alan Atiker Konyaspor’un lig ikincisi Yeni Malatyaspor ile 4, lig üçüncüsü Beşiktaş ile ise arasında sadece 2 puanlık bir fark bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip, Akhisarspor deplasmanında da galip gelmesi durumunda hem en iyi ilk yarı puanını yakalayarak rekor kıracak hem de Avrupa iddiasını pekiştirmiş olacak. Teknik direktör Aykut Kocaman, temkinli konuşurken, devre arası yapılacak nokta transferler ile birlikte ikinci yarıda da başarılı performansın sürmesi hedefleniyor. Ekonomik durumu iyi olan Konyaspor, Aykut Kocaman faktörüyle birlikte sezonu ilk 5 içinde tamamlayarak üçüncü kez Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyor.

FERHAT TÜRKOĞLU
 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri