Yeni başkanlar tebriklerini kabul etti

29 Mart Yerel Seçimlerinin ardından göreve başlayacak olan belediye başkanları önceki gün belediye binasında düzenledikleri programla halkla buluştu.
 Kendilerine olan teveccühünden dolayı teşekkürlerini sunan belediye başkanları, yeni dönemde Konya’yı geliştirmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.
Türkiye’de rekor düzeyde bir oy oranı ile yeniden göreve geldiklerini belirten Tahir Akyürek, geçtiğimiz 5 yılda Konya’nın gelişmesi için çalıştıklarını ve bu çalışmanın karşılığını da yerel seçimlerde halkın gösterdiğini belirtti. Yeni dönemde de Konya’nın hak ettiği mercilere ulaşması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getiren Akyürek, “Bize oy versin vermesin fark etmez, tüm Konyalı hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, bundan sonra belediye başkan adayı değil belediye başkanı sıfatına büründüklerini belirterek, “Üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Seçim sürecinde bizim bir sloganımız vardı. Diyorduk ki, Türkiye’de Konya, Konya’da Meram anılır bir şehir haline gelecek. Konya yapılan çalışmalarla gerçekten iyi bir noktaya geldi ve adından hissedilir hale geldi. Şimdi sıra Meram’da. Biz de inşallah Meram’ı geliştirerek, Konya’nın gözbebeği haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kendilerini destekleyen Konya ve Selçuklu halkında teşekkürlerini sunarak, bundan sonra tüm belediyelerle birlikte ekip ruhu içerisinde çalışacaklarını ve Konya’yı en iyi yerlere getireceklerini dile getirdi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, 2004 yılında aldıkları bayrağı hizmet ederek bir adım ileri götürmüş olmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, “Sizden aldığımız destekle Konya’yı en iyi şekilde geliştirdik. Kaldığımız yerden hizmetlere devam edeceğiz. İlçeler birbirileri ile rekabet ederek en iyi çalışmayı en kısa sürede yapmanın gayreti içinde olacak. Bizi destekleyen ve yeniden göreve gelmemizi sağlayan halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir, Meram, Karatay ve Selçuklu Belediye başkanları vatandaşların tebriklerini kabul etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri