Yemyeşil Bir Sungurlu İçin Çalışmalar Başladı

Sungurlu Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte “Yemyeşil Sungurlu” çalışmaları kapsamında ilçede ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları başlattı.Sungurlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğ...

Sungurlu Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte “Yemyeşil Sungurlu” çalışmaları kapsamında ilçede ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları başlattı.

Sungurlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü mevsim şartlarına yönelik sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı çalışanlar, bahar aylarının gelmesiyle birlikte “yemyeşil Sungurlu” için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Park ve bahçelerde yeşillendirme ve ağaç dikim çalışmalarını devam ettiren ekipler, bu çalışmalarını kent merkezindeki mahallelere de yayıyor.

Hava şartlarının değişimi ve beklenen mevsim şartlarının yaklaşması ile birlikte parklarda artacak olan yoğunluğa hazırlanan Sungurlu Belediyesi, kış ayları boyunca sürdürdüğü yenileme, onarım ve yeniden yapım çalışmalarına şu günlerde peyzaj çalışmaları ile devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri