Yazır spor salonunda sona gelindi

Selçuklu ilçe Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi'ne yapılan spor salonu çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.
Konya'nın merkez Selçuklu ilçe Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi'ne yapılan spor salonu çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.
Selçuklu ilçesinde mahalle sakinlerinin öncelikli isteklerine göre çalışmalarını yoğunlaştıran Selçuklu Belediyesi 5 ayrı bölgede spor salonu yapıyor. Yazır Mahallesi'nde yapımına devam edilen spor salonu çalışmalarında son aşamaya gelindiği belirtildi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesi için çalışmalar yapıldığını belirterek, "Selçuklu da yaşayan hemşerilerimizin her alanda ihtiyaçlarını karşılayabilecek, nitelikte tesis yapma sorumluluğu bulunan belediyemiz tarafından 5 ayrı merkezde spor salonu temeli atıldı. Yazır da iki adet, Hüsamettin Çelebi, Sancak, Selahattin Eyyubi Mahallelerinde, planlanan ve ilkini tamamlamak üzere olduğumuz spor salonlarımız özellikle okullara yakın bölgelere planlandı. Böylece mahalle sakinlerimizin yanı sıra öğrencilerimizde bu salonlardan yararlanacak" dedi.
Başkan Altay, "Yazır Spor Salonu 2 bin metrekarelik inşaat alanı, bin 150 metrekarelik spor alanı, aynı anda 30 kişinin yararlanabileceği kondisyon merkezi ve diğer sosyal alanlarına sahip olacak. Tesisimiz bölgemizin ihtiyacını karşılayacak niteliktedir. Spor salonu hentbol ve basketbol karşılaşmalarının oynanabileceği ölçüdedir " diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri