‘Yazarlarımız Okullarda’ projesi devam ediyor

Konya İl Milli Müdürlüğü tarafından Türkiye Yazarlar Birliği ve Anadolu Mektebi iş birliği ile uygulanan "Yazarlarımız Okullarda" projesi kapsamında ilçelerde düzenlenen yazar buluşmaları, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde de devam etti.

Bu dönemin ilk programı Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinde gerçekleşti. Ahmet Sorgun öğrencilerle bir araya gelerek “Türkiye Türkiye’den Konya Konya’dan Büyüktür” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi. Seydişehir Muhsin Kiremitçi Fen Lisesine giden Ahmet Demirel de “İmkânları Fırsata Çevirme” başlıklı bir konferans verdi.

Bozkır Anadolu Lisesinde “Milli Şairde Dirilmek” başlığı altında Mehmet Akif Ersoy hakkında konuşma yapan Bekir Şahin’in ardından Mehmet Ali İnan, Halkapınar Arif Arık Çok Programlı Anadolu Lisesinde “Resulullah’ın Vedası” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Emirgazi Şehit Serkan Çölkesen Çok Programlı Anadolu Lisesinde “Okuma Kültürü ve Yazar Okuma Yöntemi” üzerine konuşma yapan Atilla Yaramış’ın ardından dönemin son programı Derebucak ilçemizde düzenlendi. Faruk Yazar, Derebucak Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrencilerimizle buluşarak “İletişim ve Sanat” konusunda konuşma yaptı.

"Yazarlarımız Okullarda" projesi kapsamında düzenlenen okul-yazar buluşmalarına Eylül ayı itibariyle devam edilecek ve Aralık ayına kadar 31 ilçenin tamamında programlar yapılmış olacaktır.

MUSTAFA ÜNÜVAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri