Yazarlar Ve Kitapseverler İmza Günlerinde Buluşuyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, bu yıl 5'incisi düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı, yazar ve okurların buluşmasına sahne oluyor. Geniş katılımlı bir törenle Orion AVM’de açılan Çorlu Kitap Fuarı, 7'den 70'e her kesimden kitapseverin akınına...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, bu yıl 5'incisi düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı, yazar ve okurların buluşmasına sahne oluyor.

Geniş katılımlı bir törenle Orion AVM’de açılan Çorlu Kitap Fuarı, 7'den 70'e her kesimden kitapseverin akınına uğruyor. '10 gün, 30 yazar' sloganıyla düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı, yazarlar ve okurlarının buluşmasına sahne oluyor. Bu kapsamda Doğan Yurdakul ve Cezmi Ersöz, sinema salonunda gerçekleştirilen söyleşide okurlarıyla bir araya geldi. İmza günlerinde ise Mehmet Metin Baş, Mehmet Güler, Dursun Gürlek, Murat Çavga, Durukan İsgilip, Feyza Hepçilingirler, Nilüfer Açıkalın, Ramis Çınar ve Zafer Şamkin okurları için kitaplarını imzaladı.

Fuar organizasyonunun bu yılki konukları arasında Çorlulu yazarlar Ramis Çınar ve Zafer Şamkin de yer aldı. Haftanın son gününde düzenlenen imza gününde Çınar ve Şamkin'in kitapları yoğun ilgi gördü. Çorlulu yazarları imza günlerine CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Çorlu Belediye Meclis Üyesi Osman Öztürk, Havuzlar Mahalle Muhtarı Ahmet Özgür, eski BİSADER Genel Başkanı Mehmet Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ayça Çevikelli, Özel Trakya Koleji'nin öğretmen ve öğrencileri de katıldı. Bu yıl 5'incisi düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı 2 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri