Yaz Spor Okulları bugün başlıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz spor okulları bugün yapılacak açılış töreni ile resmen faaliyete başlayacak.
2009-2010 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından öğrencilerin yaz tatillerini daha iyi değerlendirmeleri için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okullarının aerobik, atletizm, basketbol, badminton, jimnastik, futbol, karate, masa tenisi, satranç tenis, tekvando, voleybol, yüzme branşlarında faaliyet göstermesi bekleniyor. Bu branşlarda öğrencilere yaklaşık 35 antrenörün eşlik edeceği belirtiliyor.

İl spor merkezleri öğrencilerin yaz sezonunu iyi geçirmesi için spor okullarına katılmasını istiyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü resmi sitesinde yayınladığı mesajla öğrenci velilerine seslendi. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Sayın Veliler; İl Spor Merkezimizin amacı: Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora kanalize etmek, sporu sevdirmek, alkol, sigara, uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan korumak, ruh ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda hoşgörülü, arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi, güzeli takdir edebilen, saygılı, kurallara riayet eden, erdemli elit sporcuları yetiştirmek, sporu daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak, Türk sporuna ve spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamaktır.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri