Yaz Kur'an Kursları Pikniği Yapıldı

Okulların bitmesinden sonra başlayan ve yaz boyunca devam eden Artvin İl Müftülüğü'ne bağlı yaz Kur'an kurslarında okuyan yüzlerce çocuk Kur'an öğrenmenin sevincini yaşıyor.Artvin İl Müftülüğü'nün organize ettiği, İl Gençlik ve...

Okulların bitmesinden sonra başlayan ve yaz boyunca devam eden Artvin İl Müftülüğü'ne bağlı yaz Kur'an kurslarında okuyan yüzlerce çocuk Kur'an öğrenmenin sevincini yaşıyor.

Artvin İl Müftülüğü'nün organize ettiği, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün antrenör görevlendirerek katkıda bulunduğu, sponsorluğunu Artvin merkezdeki esnafların üstlendiği etkinlik, Kafkasör piknik alanında yaz Kur'an kurslarında ders gören kız ve erkek öğrencilerin katılımıyla düzenlendi. Pikniğe Müftülük Şube Müdürü Fahri Tonoğlu, yine müftülük imamlarından Kadir Seçkin, Engin Yiğit ve Ali Kahraman katıldı. Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü de Yetenek Avcısı spor bahçesini bu pikniğe kurarak eşlik etti.

Kurulan spor bahçesinde basketbol, futbol, bench research, masa tenisi, taekwondo, judo spor branşları öğrencilere antrenörler tarafından tanıtıldı ve il spor merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere kayıt formları dağıtıldı. Güreş antrenörü Recep Şimşek ve Diyanet Görevlisi Engin Yiğit'in düzenlediği 'Güzel Kur'an ve İlahi Okuma' yarışmasında başarı gösteren öğrencilere de ödülleri verildi. Öğrenciler, spor bahçesi ve yarışmalar ile Artvin Müftülüğü'nün düzenlemiş olduğu piknikte doyasıya eğlendi.

Artvin Müftü Vekili Fahri Tonoğlu, yaptığı açıklamada, amaçlarının öğrencilerin birbiri ile iyi uyum sağlaması, yaz kurslarına alışması ve kurs boyunca öğrencinin kursa devamlılığını sağlamak olduğunu, öğrenciler açısından da böyle etkinliklerin derslerinde daha başarılı olduğunu ve derslere daha iyi motive olduklarını, hem eğlenip hem öğrenmeleri açısından da sosyal ve kültürel etkinlik için piknik düzenlediklerini ifade etti.

Tonoğlu, Yetenek Avcısı spor bahçesinin pikniğe renk kattığını belirtirken, "Bu pikniğin düzenlenmesinde katkıları bulunan Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü'ne, Artvin il Özel İdaresi'ne, Artvin Belediyesi'ne ve yöneticilerine, katılan antrenör ve gençlik liderlerine teşekkürlerimi bir borç biliyorum." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri