Yaz Ateşi Kupası Karatay Gençlik’in oldu

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından çalışan gençlik ve futbolu bırakmışlar arasında düzenlenen Yaz Ateşi Kupası Futbol Turnuvası sona erdi.

Toplam 32 takımın katılımı ve oynanan 60 maç sonrasında gerçekleşen final maçında karşı karşıya gelen Karatay Gençlik ile Beyarslan normal süresi 0-0, uzatmaları 1-1 sona eren maçı penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayan Karatay Gençlik kazanarak  turnuvanın şampiyonu olurken Beyarslan ise ikinci oldu.

En centilmen takımlar Nasip City ve Efe Gençlik seçilirken, turnuvanın gol kralı Beyarslan takımından Halil, enaz gol yiyen kalecisi de Karatay Gençlik takımının kalecisi Bünyamin altın eldiven olmayı başardı.

Kupa töreninde takımlara kupa, madalya ve hediyeleri; Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Muhasebe Gençler Kulübü Başkanı Nihat Çelikkollu, Anadolu Selçukspor futbolcusu Muhammed Yürükuslu, Konya 1907 Spor Antrenörü Osman Durmuş, Konya ASKF Eğitim Sekreteri, Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı İbrahim Karabacak ve Turnuva Koordinatörü Mustafa Yeniterzi tarafından takdim edildi.  Turnuva sonunda katılan tüm takımlara ve turnuvada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri