Yayla hedef büyüttü

İl Özel İdaresi Spor Kulübü Taekwondocusu Abdullah Yayla, Konya seçmelerinde artı 57 kiloda Konya ikincisi oldu. Yayla, İl Özel İdaresi adına Türkiye Şampiyonasına katılarak Konyayı temsil edecek
Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Taekwondocusu Abdullah Yayla, Konya seçmelerinde artı 57 kiloda Konya ikincisi oldu. Yayla, İl Özel İdaresi adına Türkiye Şampiyonası’na katılacak. Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Taekwondo Takımı sporcusu Abdullah Yayla, Taekwondo Federasyonu’nun 2011 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na hazırlanıyor. Tekirdağ’da 20-25 Haziran 2011 tarihlerin arasında yapılacak. Şampiyonanın Konya seçmelerinde artı 57 kiloda ikinci olan Yayla’nın Türkiye şampiyonu olmasını beklediklerini dile getiren Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Taekwondo Takımı Antrenörü Mehmet Mermer, “1 yıl önce açılan branşımızda kırmızı-siyah kuşağa yükselen sporcumuz, ilk kez bir Türkiye şampiyonasına katılacak.
Salon içinde çok güzel çalışıyor, çok da başarılı bir sporcu. Kırmızı-siyah kemer aldıktan sonra ilk maçında Konya ikincisi oldu. İleriki yıllarda hem Türkiye şampiyonu olmasını, hem de uluslar arası şampiyonalarda İl Özel İdaresi adına madalyalar kazanmasını umuyorum. Genç sporcumuzun aynı zamanda Türk Milli takımına girip İstiklal Marşımızı okutmasını ve Türk bayrağımızı dalgalandırmasını bekliyorum. Çalışmalarımızda Kulüp Başkanımız Hüseyin Eşgin’den çok büyük destek alıyoruz, her koşulda arkamızda. İnşallah bu desteklerin karşılığını başarı olarak getireceğiz. Abdullah gibi altyapıdan gelen arkadaşlarımızla bu başarının benzerlerini elde etmeye çalışacağız. Konya’da başarımızı kanıtladık. Şimdi gözümüz Türkiye, sonrasında ise Avrupa ve dünya şampiyonluklarında” dedi. İlk müsabakasında ikincilik gibi önemli bir derece elde eden Abdullah Yayla’yı tebrik eden İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin, Türkiye Şampiyonluğu alarak geri dönmesini ümit ettiği Yayla’ya başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri