Yayla ailesinin gelini de toprağa verildi

Konya-Antalya karayolunda 19 Mayıs 20117 tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Türk Anadolu Vakfı Başkanı ve Konyaspor eski Başkanlarından Mustafa Yayla'nın gelini Esra Yayla (32) hayatını kaybetti.

Konya-Antalya karayolunda 19 Mayıs 20117 tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Türk Anadolu Vakfı Başkanı ve Konyaspor eski Başkanlarından Mustafa Yayla'nın gelini Esra Yayla (32) hayatını kaybetti. Aynı kazada Mustafa Yayla’nın oğlu Mehmet Akif Yayla (34) ile torunu Sıdıka Zümra Yayla (9) yaşamını yitirmişti. Aynı kazada ağır yaralanan anne Esra Yayla da 15 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Esra Yayla vefat etti.

Esra Yayla'nın cenazesinin bugün öğle namazını müteakip Musalla Mezarlığı girişinde kılındı. Cenaze namazına Konya Milletvekilleri Ömer Ünal, Uğur Kaleli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mustafa Kabakçı, Meram Belediyesi eski Başkanı Mustafa Özkan ile Yayla ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından merhumenin naaşı dualar eşliğinde Musalla Mezarlığı’na defnedildi. Merhaba Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine de başsağlığı dileriz.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri