Yavuz Erence: İyi bir takımız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta liderlik mücadelesi veren temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da alınan başarılı sonuçlar camianın yüzünü güldürüyor.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence,  sezon başından buyana iyi futbol oynadıklarını ve bu oyunu skora yansıttıklarını ifade etti. Erence oyuncuların istediği zaman yenemeyeceği takımın olmadığının altını çizdi. Yavuz Erence: “Sezon başından bu yana oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla tüm spor kamuoyunun takdirini kazandık. İyi bir ekip olduk. Oyuncularımız istediği takdirde Torku Şekerspor’un yenemeyeceği takım yoktur. Kupada ve ligde rakip ayırt etmeden galip gelmesini biliyoruz. Ligde de aynı şekilde iç ve dış saha ayrımı yapmadan galibiyet için oynuyoruz. 1461 Trabzonspor ve Kocaelispor’a karşı şanssız yenilgiler aldık. Ancak bunları telafi ettiğimizi düşünüyorum. Hafta sonu Tarsus deplasmanında da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Biz oynadığımız maçları kazanarak Elazığspor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Hafta sonu Elazığ ekibi Kocaelispor’a konuk olacak. Elazığspor burada puan kaybeder diye düşünüyorum. Ancak önce biz üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu
Hafta sonu deplasmanda oynanacak Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıkları moralli bir şekilde sürüyor.Zorlu maçın hazırlıklarına Pazar günü başlayan yeşil-beyazlı ekipte ilk yarının sonuna kadar oynamaları zor görünen Bahadır ve Zafer Biryol dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Zafer Biryol’un belinde problem olduğu Bahadır’ın ise çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ifade edildi. Şanlıurfa maçında 4. sarı kartını gören Mehmet Balban ise Tarsus karşısında forma giyemeyecek.
Şanlıurfa maçında iki gole imzasını atan ve galibiyette büyük pay sahibi olan Muhammet Reis ve Süleyman Varlık ise kart sınırında bulunan oyuncular. Bu oyuncular Tarsus maçında sarı kart görmeleri takdirde cezalı duruma düşecek. Sakatlığı geçen ve takımla birlikte antrenmanlarını tamamlayan Rıdvan Sağlam ise teknik heyetin görev vermesi halinde Tarsus İdmanyurdu maçında forma şansı bulabilecek. Ligde ve kupada aldığı sonuçlarla Konya spor kamuoyunu sevindiren Torku Şekerspor şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi Elazığspor’un peşini bırakmak istemiyor. Hafta sonunda Konya Torku Şekerspor Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşırken Elazığspor ise Kocaelispor deplasmanına konuk olacak.
Yeşil-beyazlı temsilcimizi de yenen Kocaelispor’un Elazığspor’a da bir sürpriz yapması bekleniyor. Elazığspor’un Lige -6 puan ile başlayan ancak şu anda 14 puan toplayan Kocaelispor karşısında puan kaybetmesi halinde Şekerspor’a liderlik için büyük bir fırsat doğuracak. Temsilcimiz liderlik koltuğuna tekrar oturmak için Tarsus maçını kazanarak Elazığspor’un Kocaelispor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek.
Şekerspor, ligin en golcü takımı olma özelliğini elinde bulunduruyor. Temsilcimiz geride kalan 13 haftada rakip kalelere 28 gol kaydetti. Lig’in 16. sırasında bulunan Tarsus İdmanyurdu ise düşme tehlikesini yakından hissederken, kalesinde en çok gol gören iki takımdan biri olma unvanını elinde bulunduruyor. Mersin ekibi 13 haftada 22 gol yedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri