Yavru Kediyi Kurtarmak İçin İtfaiye Seferber Oldu (Özel)

Beyoğlu’nda tünelin beton blokları arasına sıkışan yavru kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Sıkıştığı yerde sürekli miyavlayan yavru kedi, blokların üzerindeki metal kaplama sökülerek kurtarıldı. Yavru kedi kendisini...

Beyoğlu’nda tünelin beton blokları arasına sıkışan yavru kediyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Sıkıştığı yerde sürekli miyavlayan yavru kedi, blokların üzerindeki metal kaplama sökülerek kurtarıldı. Yavru kedi kendisini kurtaran itfaiyeciye sıkı sıkı tutunarak kucağından inmedi.

Olay, Tarlabaşı Bulvarı’nı Cumhuriyet Caddesi’ne bağlayan tünelde dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Tüneldeki otobüs durağına inen vatandaşlar, beton kolonlar arasından yükselen kedi sesini duydu. Kedinin bulunduğu yerde sıkıştığını anlayan vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tünelin üst kısmındaki kaplama bölümü sökerek kediye ulaşmaya çalıştı. Kolonlar arasında başka yavru kediler bulunduğunu gören ekipler, sıkışan kedinin de yavru olduğunu anladı.

Uzun uğraşların ardından sürekli miyavlayan yavru kedinin yerini tespit eden itfaiyeciler, tünele inen merdivenlerin bulunduğu bölümdeki metal kaplamaları söktü. Daha sonra bir itfaiye eri, elini sokarak yavru kediyi sıkıştığı yerden çıkarttı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kurtarılan yavru kedi, kendisini kurtaran itfaiyeciye pençeleriyle sıkı sıkı tutundu. Çok korktuğu belli olan yavru kedi daha sonra yuvasının bulunduğu yere bırakıldı. Çevrede toplanan vatandaşlar da kurtarma çalışmalarını büyük bir merakla izledi. Yavru kedinin yaralanmamış olması herkesi sevindirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri