Yavru Kartallar mutlu

Tarsus İdmanyurdu galibiyeti ardından Konya Anadolu Selçukluspor’da yüzler gülüyor. 2-0’lık galibiyet ardında konuşan oyuncular, işlerinin henüz bitmediğinin altını çizdi.

Spor Toto 2. Lig’de 27. Haftasında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0 mağlup eden Konya Anadolu Selçukluspor’da keyifler yerinde. Maç sonunda açıklamada bulunan oyuncular galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, henüz ligin devam ettiğinin ve daha fazla puanlar almaları gerektiğinin altını çizdi.

“ÜST SIRALARDA NOKTALAMAK İSTİYORUZ”

Yeşil beyazlıların tecrübeli isimlerinden Mehmet Abdullah Çoban, oldukça önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Bizim adımıza çok önemli bir karşılaşmaydı. Bu maçtan galibiyet ile ayrılmamız gerekiyordu. Tarsus İdmanyurdu da bizim altımızda yer alan takımlardandı ve onu orada tutmak istiyorduk. Bu maçın öneminin farkındaydık. 2 güzel golle de sonuca gitmeyi başardık. Kalan haftalarda da elimizden geleni yapacağız. Alabileceğimiz en iyi puanları alıp ligi daha üst sıralarda noktalamak istiyoruz. Bunun çabası içerisinde olacağız.” dedi.  

“SAHADA TAM BİR TAKIM OLDUK”

Genç yıldız Can Demir Aktav ise, “Deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Düşme hattında 3 puan daha alarak daha rahat bir konuma geldik. Artık önümüzde önemli bir Hatayspor maçı var. Deplasmanda kazanmamız ayrıca bir mutluluk. Hocamızın, takım arkadaşlarımızın ellerine sağlık. Çok iyi mücadele ettik. Bir takım olduk, onunda meyvesini aldık bugün diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.  

“ÖNÜMÜZDE ÖNEMLİ HAFTALAR VAR”

Ligin tecrübeli isimlerinden Fikret ise zorlu bir maçı kazansalar da önlerinde önemli haftalar olduğunu ifade etti, “Zor maçlarımız vardı. Kazanamıyorduk. Şanssız goller yiyerek puanlar kaybetmiştik. Bu maçın zor olacağını biliyorduk, karşılaşmaya hızlı başladık. Maçın başında çok güzel iki gol attık. Sonunda maçı kazanmayı bildik. Şu an 1-2 takımı daha altımıza aldık ama 7 hafta var daha. Önümüzde zor maçlar var. Onlarda da en az kayıpla bu takımı ligde tutmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezonda bu tarz sıkıntılar yaşadık. Aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri