Yavru Kartallar göz dolduruyor

Anadolu Selçukspor’un gençleri ligde göz doldururken milli takım karmalarında da başarıyla mücadele ettiler. Konyaspor’dan kiralık olarak Anadolu Selçukspor’a giden Savaş Polat 2. Lig karmasının ardından 1. Lig karmasında da forma giydi

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’un oyuncuları göz dolduruyor. Önceki gün TFF 2. Lig karmasında forma giyen futbolcumuz Savaş Polat bu günde Spor Toto 1. Lig Karmasında forma giydi.  Savaş Polat 36. dakikada Umut Meraş’ın yerine oyuna dahil oldu.

Spor Toto 1. Lig Karmalarının TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynadığı müsabaka 2-2 berabere bitti. Saat 14.00'te başlayan karşılaşmayı A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Alpay Özalan, Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörleri, TFF bölge antrenörleri ile birlikte kulüp ve futbolcu temsilcileri takip etti.

OTTOCOOL KARAGÜMRÜK HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. hafta karşılaşmasında 4 Mart Pazar günü saat 14:30’da başlayacak karşılaşmada Ottocool Karagümrük’ü konuk edecek Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürüyor. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Geniş alanda yapılan pas ve top kontrolüne dayalı çalışmanın ardından futbolcularımız yarım sahada taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanda İbrahim Ak takımdan ayrı çalıştı. Önceki gün İstanbul’da A Milli Takım Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun talebi üzerine düzenlenen organizasyon’da TFF 2. Lig karmasında Milli takım formasını giyen oyuncular İbrahim Serdar Aydın, Özkan Taştemur ve Mücahit Can Akçay takımdan ayrı bir çalışma yaparken, Spor Toto 1. Lig karmaları arasındaki organizasyonda da yer alacağı açıklanan Savaş Polat çalışmaya katılmadı. Savaş Polat Spor Toto 1. Lig Karması Kırmızı Takımda 15 numaralı formayı giydi.

KARAGÜMRÜK MAÇINI YAVUZ ÇETİN YÖNETECEK

TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. hafta karşılaşmasında Anadolu Selçukspor’un oynayacağı Ottocool Karagümrük müsabakasını Yavuz Çetin yönetecek.4 Mart Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda saat 14:30’da başlayacak Ottocool Karagümrük karşılaşmasını Yavuz Çetin yönetecek. Yavuz Çetin’in yardımcılıklarını Hidayet Zeybek  ve Kadir Kantekin yapacaklar. Mücadelede 4. hakemliği ise Mehmet Semih Güçlü yapacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri