Yavru Kartal’ın yeni hedefi Kütahya

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 28. hafta maçında yarın deplasmanda Belediye Kütahyaspor’a konuk olacak.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 28. hafta maçında yarın deplasmanda Belediye Kütahyaspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayarak kara yolu ile Kütahya’ya hareket edecek. Çarşamba günü Kütahya Dumlupınar Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak.

1922 Konyaspor son haftalarda rakiplerine karşı maç kaybetmiyor. Yeşil-beyazlı ekip ligde oynadığı son 5 maçta 2 galibiyet ve 4 beraberlik alarak hiç mağlup olmadı. Bu süreçte 10 puan toplayan ve alt sıralarla arasındaki puan farkını koruyan Yavru Kartal, ligin kalan 7 maçına umutlu bakıyor.

Temsilcimiz, 6 maçlık süreçte Yomraspor, Çatalcaspor, 52 Orduspor FK ve Yeni Mersin idman Yurdu ile berabere kaldı. Amasyaspor ve Ağrı 1970 karşısında ise 3 puana ulaştı.

Teknik direktör Hakan Ünal ile yüksek bütçeli şehir takımları karşısında puanlar alan 1922 Konyaspor bir başka şehir takımı olan Belediye Kütahyaspor karşısında sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. Zorlu mücadele öncesinde Yavru Kartal 31 puanla ligde 14. sırada yer alırken Belediye Kütahyaspor ise 47 puanla 4. basamakta yer alıyor.

HAKAN ÜNAL TAKIMIN BAŞINDA OLAMAYACAK

Orduspor maçının ardından 3 maç ceza alan 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Ünal iç sahada oynananan Mersin İdmanyurdu maçında yedek kulübesindeki yerini alamamıştı. Tecrübeli teknik adam Belediye Kütahyaspor maçında da takımın başında olamayacak.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri